Φιλικό με Διαγόρα Αγ. Παρασκευής (15:30)

05/12/2012 - 13:33

aiolikos_diagoras_3-1_1slΑπό τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο αγώνας του Αιολικού με την Κηφισιά, ο Φώτης Κοκκινέλλης ζήτησε άμεσα να κλειστεί ένα φιλικό παιχνίδι ώστε να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του.

Παρά το γεγονός, πως και η ΑΕΛΚ αναζητούσε αντίπαλο για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι "ρεζέρβες" του Τίμου Καβακά, ούτε σα σκέψη δεν πέρασε από το μυαλό των εκπροσώπων του λεσβιακού ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες ένας αγώνας μεταξύ τους. Οι Καλλονιάτες προτίμησαν τον Όλυμπο και η ομάδα της Αγιάσου, για τους δικούς της λόγους την ΑΕΛΚ.

Ο προπονητής του Αιολικού απευθύνθηκε στην Αναγέννηση Γέρας, όμως η ομάδα του Νίκου Μάτα είχε κλείσει από την περασμένη εβδομάδα φιλικό για σήμερα με αντίπαλο τη Μικτή νέων της ΕΠΣ Λέσβου. Έτσι, ο Αιολικός προγραμμάτισε φιλικό με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που όποτε χρειάστηκε να συνδράμει σε αγωνιστικό επίπεδο από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, το έκανε με καλή διάθεση.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής σήμερα το μεσημέρι με ώρα έναρξης τις 15:30 και οι δύο προπονητές, Φώτης Κοκκινέλλης και Τάσος Σπύρου, αναμένεται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey