Αποδεκατισμένος με Ηλυσιακό

14/12/2012 - 14:24 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2012 - 14:35

Aiolikos_Ajax_Tavrou_Soutzoglou_1slΗ κατάσταση στον Αιολικό είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον και στο αγωνιστικό κομμάτι, με την ομάδα να ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το ματς με τον Ηλυσιακό, όπου θα παρουσιαστεί κυριολεκτικά αποδεκατισμένη.

Οι απώλειες από το ματς της Πεύκης και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, που έμεινε ατιμώρητο από το διαιτητή Βικτωράτο, είναι σημαντικές.

Ο Χατζηκυριάκος θα μείνει μακριά από την αγωνιστική δράσης για ένα περίπου μήνα με ρογμώδες κάταγμα, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Γκόντζος λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει όμως και ο τιμωρημένος Ιάκωβος Σουτζόγλου, με τον Φώτη Κοκκινέλλη να είναι αναγκασμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής είτε στον Τάσο Τρακάκη είτε στον Στρατή Κάμπερ, που και για τους δύο θα είναι επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης. Δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει άδεια ο Αλέξης Καδής, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και μόλις χθες ήρθε με μετάθεση στη Λέσβο.

Εκτός όλων αυτών, ο Αιολικός στερείται και τις υπηρεσίες του στρατευμένου Πετρουζέλλη, στον οποίο ήρθε μετάθεση από τη Σπάρτη στα Γιάννενα...

Ο αγώνας κόντρα στον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και διαιτητής ορίστηκε ο Μάλαμας από την ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Ρούντο του ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey