Μένει ελεύθερος ο Γκόντζος!

14/12/2012 - 18:39 Τελευταία τροποποίηση στις 14/12/2012 - 19:28

Gkontzos_Xaris_aiolikos_PeristeriΠαρελθόν από τον Αιολικό θα αποτελέσει και τυπικά ο Χάρης Γκόντζος, από τη Δευτέρα, αφού ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι τις διαδικασίες για να μείνει ελεύθερος.

Ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής, στο οποίο η διοίκηση του Αιολικού δεν κατάφερε να βρει λύση, έβαλε ουσιαστικά τους τίτλους τέλους σε ένα διαζύγιο αναμενόμενο, λόγω των πολλών διοικητικών προβλημάτων στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός έτσι χάνει έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του και συγκεκριμένα τον πρώτο σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γκόντζος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου και περιμένει πλέον τη Δευτέρα να πάρει και τυπικά την "ελευθέρας" στα χέρια του.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στον προσωπικό του λογαρισμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: "Υπό τις όποιες άσχημες συνθήκες, θέλω να σταθώ κυρίως στα θετικά που έχω αποκομίσει. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Παναγιώτη Πιτό, που εκτός απο επαγγελματίας είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον προπονητή μου κ. Φώτη Κοκκινέλη για την εξαίρετη συνεργασία που είχαμε.

Επίσης, το φροντιστή της ομάδας κ. Σαράντο Χατζηγιαννάκη, καθώς και τους συμπαίκτες μου, που εκτός απο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και φοβερά παιδιά... Τους οπαδούς της ομάδας, που στάθηκαν επάξια στη μέχρι τώρα πορεία της και την αγάπη που έλαβα απο αυτούς. Τέλος, θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Αιολικού να βρει εν τέλει το δρόμο της και να τη δω στις κατηγορίες στις οποίες ανήκει!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey