Όλα για όλα με Κηφισιά την Τετάρτη (14:30)

17/12/2012 - 18:05 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2012 - 20:16

Krotsidas_training2Η αγωνιστική δράση στον Αιολικό συνεχίζεται με τη διεξαγωγή του εξ' αναβολής αγώνα κόντρα στην Κηφισιά από την 7η Αγωνιστική.

Ο αγώνας έχει οριστεί για την Τετάρτη (19/12) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ώρα έναρξης τις 14:30, γεγονός που θα επιτρέψει στον Αιολικό να αγωνιστεί ξανά στη φυσική του έδρα. Με την ελπίδα, ότι πσρά το εργάσιμο της μέρας, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν μπορεί να υπολογίζει στο στρατευμένο Πετρουζέλλη, που υπηρετεί πλέον στα Γιάννενα, στον τιμωρημένο Μανουσάκη που αποβλήθηκε με τον Ηλυσιακό και στους τραυματίες Χατζηκυριάκο, Γκόντζο και Κροτσίδα, ο οποίος αποκόμισε τράβηγμα στον τετρακέφαλο χθες και τέθηκε νοκ άουτ, μεγαλώνοντας τη λίστα των απόντων για το ματς με την Κηφισιά. Ωστόσο επιστρέφει ο τερματοφύλακας Ιάκωβος Σουτζόγλου, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στου Ζωγράφου.

Διαιτητές του αγώνα παρέμειναν ο Σταθόπουλος από τη Δυτική Αττική, με βοηθό την Γκούσαρη από τη Φωκίδα και τον Κρέτσιμο, επίσης Δυτικής Αττικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey