Ελπιδοφόρα (;) εξέλιξη στα διοικητικά

17/12/2012 - 21:04

Aiolikos_panigyriko_Ajax_Tavrou_slΟ Αιολικός βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί, διοικητικά και αγωνιστικά, σε μια εποχή που η πίστη και η αισιοδοξία χάνεται ακόμα και από τους λιγότερο μυημένους φιλάθλους, που δε ζουν ή δεν παρακολουθούν την καθημερινότητά του.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως κάτι κινείται, ικανό -ενδεχομένως- να δώσει σοβαρές λύσεις στα πολλά θέματα, που έχει αυτή τη στιγμή ανοικτά η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του "SL", οι οποίες πάντως ούτε επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από επίσημα χείλη, η υπάρχουσα διοίκηση βρίσκεται σε επικοινωνία με δύο επιχειρηματίες, που έχουν εκφράσει την επιθυμία να προσφέρουν στον Αιολικό την τεχνογνωσία, αλλά και τη χρηματοδότηση που απαιτείται, ώστε να πετύχει το στόχο της ανόδου και να βρίσκεται τη νέα σεζόν στη νέα ερασιτεχνική κατηγορία.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν νέο ραντεβού αύριο Τρίτη στην πόλη της Μυτιλήνης, για να συζητήσουν τις ανάγκες και τις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου.

Αν οι συζητήσεις θα έχουν αίσια κατάληξη, είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς στην παρούσα φάση. Πάντως, από τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το "SL" γίνεται αντιληπτό, πως οι ενδιαφερόμενοι είναι άριστοι γνώστες της κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Αιολικό και το κυριότερο, έχουν άμεση σχέση με τη Λέσβο, όχι απαραίτητα επιχειρηματική.

Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι εδώ και καιρό είναι ελάχιστα όσα θετικά συμβαίνουν στο συλλόγο, ο οποίος ταλανίζεται από σοβαρά προβλήματα με ορατό τον κίνδυνο ακόμα και να μην καταφέρει να επιβιώσει, η διοικητική αυτή εξέλιξη φέρνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα τόσο στην υπάρχουσα διοίκηση, που έχει τονίσει πως ξεμένει από δυνάμεις, όσο και στις τάξεις των φιλάθλων, για τους οποίους είναι εμφανές πως έχει εξαντληθεί το κουράγιο τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey