Το Φύλλο Αγώνα της αναβολής [pics]

19/12/2012 - 19:35 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2012 - 19:40

AIO_Khfisia_FA_3Αιολικός και Κηφισιά βρέθηκαν από νωρίς στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, όμως λογάριαζαν χωρίς τους... υπαλλήλους του Δήμου Λέσβου, που απεργούσαν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους για τις απολύσεις συναδέλφων τους με το νέο μνημόνιο.

Μαζί τους και το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης, ο Μιχαηλίδης και ο Φλώτσιος από το Σύνδεσμο της Βοιωτίας, με την Γκούσαρη από τη Φωκίδα, που εμφανίστηκαν στην ώρα τους έξω από την κεντρική πόρτα του "Ταρλά", η οποία όμως παρέμενε κλειδωμένη. Παρόντες και ο Παρατηρητής Αγώνα κ. Δημήτρης Ντουνιάς, καθώς επίσης και ο Παρατηρητής Διαιτησίας Θεόδωρος Στεργίου.

Οι διαιτητές, ως όφειλαν, περίμεναν τυπικά μέχρι τις 14:50, δηλαδή 20 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του εξ' αναβολής αγώνα από την 7η Αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Αμέσως μετά συνέταξαν το Φύλλο Αγώνα, ευτυχώς όχι στο... πόδι, αφού κάποιος ιδιοκτήτης καταστήματος έξω από το γήπεδο προσφέρθηκε να τους ανοίξει το ξενοίκιαστο γραφείο, απέναντι ακριβώς από την είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

AIO_Khfisia_PORTA1Όπως αναφέρεται στο Φύλλο Αγώνα, αποκλειστικές φωτογραφίες του οποίου δημοσιεύονται στο "SL", οι διαιτητές απέδωσαν τη μη διεξαγωγή του ματς στην απεργία των δημοτικών υπαλλήλων, που είναι οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του, γνωστοποιώντας προς την ΕΠΟ πως και οι δύο ομάδες βρίσκονταν κανονικά από τις 13:00 έξω από το γήπεδο.

Παρουσία των αρχηγών, εκπροσώπων των δύο ομάδων, των Παρατηρητών και του Αξιωματικού της Αστυνομίας, υπεγράφη το Φύλλο Αγώνα και άπαντες αποχώρησαν από τον "Ταρλά", αφού πάντως η διοίκηση του Αιολικού κατέβαλε το ποσό των 460€, που αφορούν τα -κατά το ήμισυ- έξοδα διαιτησίας όπως προβλέπει ο ΚΑΠ.

Πλέον, αρμόδια να αποφασίσει για τον επανορισμό του εις διπλούν αναβληθέντα αγώνα μεταξύ Αιολικού και Κηφισιάς, είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εντός των προσεχών 15 ημερών.

Τυπικά, οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Τρακάκης, Οψιμούλης, Μουτζούρης, Καδής, Βαξεβάνης, Κουκέλλης, Μίχος, Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Καλλιμαντζέρος, Μάντζιος

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλλιας, Στασινός, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Ντούμος, Κορακάκης, Τριανταφυλλίδης, Βέρμπης, Γκούτσουλας, Χίσο

Δείτε αποκλειστικά στο "SL" το Φύλλο Αγώνα από τον "Ταρλά"

AIO_Khfisia_FA5

AIO_Khfisia_FA1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey