Επαφές, συζητήσεις και... ευχές!

20/12/2012 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 20/12/2012 - 11:28

AIO_Khfisia_ANAVOLI2Συνεχίζονται οι επαφές της υπάρχουσας διοίκησης του Αιολικού με τους επιχειρηματίες, που εξέφρασαν την επιθυμία να συνεισφέρουν στη χρηματοδότηση της ομάδας.

Μετά τα διαδοχικά ραντεβού της Τρίτης, αναμένεται ίσως και σήμερα μια ακόμα συνάντηση. Ο Ταξιάρχης Βέρρος και ο Θόδωρος Δουβαλέτας προσπαθούν να "τρέξουν" τις εξελίξεις, ώστε οι παίκτες να πάρουν τις απαντήσεις που αναζητούν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χθες το μεσημέρι, λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες συζήτησαν για αρκετή ώρα όλα όσα απασχολούν το σύλλογο. Από τη μεριά των ποδοσφαιριστών εκφράστηκαν αρκετές απόψεις προς τους διοικούντες, οι οποίοι τους ενημέρωσαν με τη σειρά τους για τις εξελίξεις, υποσχόμενοι το καλύτερο δυνατό εν όψει των εορτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες θα περάσουν τα Χριστούγεννα κοντά στις οικογένειές τους, με τον Φώτη Κοκκινέλλη να δίνει το σύνθημα της επιστροφής για τις 27 Δεκεμβρίου, αφού πριν φύγει το 2012 ο Αιολικός οφείλει να δώσει έναν ακόμα αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, με αντίπαλο την Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

Το ματς έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου (15:00) στο Γήπεδο της Σκάλας και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στους Τράχωνες (13/1).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey