Τρεις αγωνιστικές σε Μανουσάκη

26/12/2012 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 26/12/2012 - 12:06

Manousakis_Vagelis_aiolikos1Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας φαίνεται πως δεν... επηρεάστηκε από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Έτσι, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Βαγγέλη Μανουσάκη με τρεις αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στο πρόσφατο ματς με τον Ηλυσιακό. Την ίδια τύχη είχε και ο Γρηγόρης Παππάς από την ομάδα του Ζωγράφου, για την αψιμαχία του με τον κεντρικό αμυντικό του Αιολικού.

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα, ο διαιτητής Μάλαμας από την Ανατολική Αττική απέβαλλε τους δύο ποδοσφαιριστές για μια αψιμαχία τους "εκτός φάσης", κάτι που ανάγκασε την Πειθαρχική να εξαντλήσει την αυστηρότητά της.

Ο Μανουσάκης θα εκτίσει την πρώτο ματς της τιμωρίας του κόντρα στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής για το Κύπελλο Λέσβου (30/12) και το δεύτερο στον επαναληπτικό, που πάντως θα πρέπει να αλλάξει ημερομηνία γιατί έχει οριστεί στις 13/1, ημέρα που ο Αιολικός αντιμετωπίζει τους Τράχωνες.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή αναμένεται να είναι η τριάδα αγώνων από την οποία θα στερηθεί τις υπηρεσίες του ο Φώτης Κοκκινέλλης, εκτός αν η ΕΠΟ ορίσει ενδιάμεσα το εξ' αναβολής με την Κηφισιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey