Και νέα πρωτοβουλία Ψαρρόπουλου

27/12/2012 - 10:17

Psarropoulos_Verros_double1Είναι γεγονός πως ο χρόνος πιέζει απίστευτα τον Αιολικό, που αναζητά λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και τρόπους ανασύνταξης, ώστε να μη χάσει το τρένο της ανόδου στη νέα Γ' Εθνική.

Η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο και αυτό φαίνεται πως το έχουν αντιληφθεί όλοι εκείνοι που έχουν ρόλο, θεσμικό ή μη, γύρω από τον Αιολικό αλλά και το λεσβιακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Έτσι, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου συνάντηση του Ταξιάρχη Βέρρου με τον Πρόεδρο της Ένωσης Σταύρο Ψαρρόπουλο, με μοναδικό θέμα συζήτησης την εξεύρεση λύσης, για να μην αναγκαστεί η ομάδα να βιώσει τις ντροπιαστικές συνέπειες μιας οικονομικής κατάρρευσης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε μετά την ενημέρωση που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Αιολικού γύρω από το ενδιαφέρον των υποψήφιων χρηματοδοτών, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος προτίθεται μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο να συναντηθεί μαζί τους, ώστε να τους αναλύσει ως Πρόεδρος της ΕΠΣΛ και μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αντικειμενικά και ψυχρά, τις προοπτικές που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική περίοδο, με την ιστορική ευκαιρία της επερχόμενης αναδιάρθρωσης και τις ανακατατάξεις στη Γ' Εθνική και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα, μια θετική εξέλιξη για τους ανθρώπους του Αιολικού, που βρίσκουν ένα δυνατό σύμμαχο στην προσπάθειά τους να "τρέξουν" τις εξελίξεις, ώστε η ομάδα να αποκτήσει τη ρευστότητα που της λείπει, για να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ της, αλλά και την τακτοποίηση των όποιων εκκρεμοτήτων υπάρχουν προς τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey