Πρωτοχρονιάτικο δώρο η χρηματοδότηση;

29/12/2012 - 13:11 Τελευταία τροποποίηση στις 29/12/2012 - 13:42

santa_claus_aiolikosΟ φίλαθλος κόσμος του Αιολικού αγωνιά και ανυπομονεί να ακούσει τα ευχάριστα νέα όσο οι μέρες περνούν. Οι συζητήσεις με τους υποψήφιους χρηματοδότες, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να μπουν στη διοίκηση, συνεχίζονται καθημερινά και άπαντες στην ομάδα της Μυτιλήνης ευελπιστούν να... κουβαλά ο Άγιος Βασίλης στο σάκο του το πολυπόθητο δώρο με τα καλά μαντάτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το "SL", χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν καθοριστικές τηλεφωνικές συζητήσεις, οι οποίες ξεπέρασαν τις τρεις ώρες συνολικά, με τις δύο πλευρές να ανταλάσσουν απόψεις και την υπάρχουσα διοίκηση του Αιολικού να δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τις άμεσες ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η σοβαρότητα, με την οποία οι υποψήφιοι χρηματοδότες αντιμετωπίζουν την κατάσταση στον Αιολικό, αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για την έκβαση των συνομιλιών. Είναι γεγονός, πως όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το κατ' επείγον του θέματος και γι' αυτό εξάλλου οι συζητήσεις συνεχίζονται ακόμα και μέσα στις γιορτές, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Ο Αιολικός δίνει αύριο τον τελευταίο του αγώνα για το 2012 (15:30), με αντίπαλο την Προοδευτική Σκ. Καλλονής για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου και ελπίζει πως η Πρωτοχρονιά θα φέρει τις θετικές εξελίξεις που επιζητά, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στο μεταγραφικό του σχεδιασμό και στην απρόσκοπτη προετοιμασία του εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στους Τράχωνες (13/1), ξεκινώντας την αντεπίθεσή του για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey