Καταγγελίες ΣΦΑΜ για τα "παρατράγουδα"!

30/12/2012 - 23:32 Τελευταία τροποποίηση στις 31/12/2012 - 00:06

mplouza_sfam_kameni1Ένα ακόμα επεισόδιο στο σίριαλ της "κόντρας" μεταξύ ΑΕΛΚ και Αιολικού διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής, όπου η ομάδα της Μυτιλήνης αγωνιζόταν με την τοπική Προοδευτική για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Λέσβου.

Περίπου 15 άτομα που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση επιδόθηκαν σε ύβρεις εις βάρος του Αιολικού στο πρώτο 45λεπτο.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι οπαδοί... έκαψαν μια μπλούζα του ΣΦΑΜ στο β' ημίχρονο, την οποία άφησαν ως "ενθύμιο" πάνω στο αυτοκίνητο μελών του Συνδέσμου, που βρέθηκαν στο Γήπεδο της Σκάλας.

Blue_Sardines_AELK_anartisi1Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εξέδωσε ανακοίνωση, καταγγέλοντας τη συμμετοχή στο περιστατικό των οργανωμένων φίλων της ΑΕΛΚ "Blue Sardines", οι οποίοι από νωρίς το πρωί είχαν προαναγγείλει την παρουσία τους στο γήπεδο μέσω του επίσημου προφίλ τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια ανάρτηση πάντως που αποσύρθηκε αργά το βράδυ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΜ που έχει τίτλο "Πού πάτε κύριοι;":

"Σήμερα σε έναν αγώνα Κυπέλλου, Προοδευτική Σκάλας Καλλονής – Αιολικός, οργανωμένοι «οπαδοί» της ΑΕΛΚ, αφού πριν το είχαν οργανώσει και προγραμματίσει, βρέθηκαν στο γήπεδο της Σκάλας για να «υποστηρίξουν» την Προοδευτική Καλλονής.

mplouza_sfam_kameni2Αντ’ αυτού όμως επιδόθηκαν σε πρωτοφανείς, εν χορώ, ύβρεις κατά του Αιολικού, της ιστορίας και των οπαδών του, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει παρουσία φιλάθλων του Αιολικού. Αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών ήταν το κάψιμο μπλούζας του Σ.Φ.Α.Μ. που πιθανότατα τους είχε δοθεί δώρο σε παλαιότερο αγώνα της Δ’ εθνικής, ΑΕΛΚ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ.

Οι συμπεριφορές αυτές μόνο ντροπή και θλίψη μας προκαλούν. Κάτι ανάλογο στο παρελθόν μόνο οι «γύφτοι» του Αχαρναϊκού έχουν κάνει. Αυτές είναι συμπεριφορές που συναντάμε σε ομάδες Α’ εθνικής και όλοι μας κατακρίνουμε. Τέτοιου είδους ενέργειες ζήλεψαν οι εν λόγω οπαδοί και με αυτές θέλουν να μπουν στα σαλόνια της Α’ εθνικής;

Κύριοι της ΑΕΛΚ, που παρακινείτε ή υποθάλπτετε τέτοιου είδους ενέργειες, αυτό το ποδόσφαιρο ονειρεύεστε; Ας σταματήσει επιτέλους η αλαζονεία και υπεροψία σας κι αφήστε τον Αιολικό στην ησυχία του. Για μας το ποδόσφαιρο είναι αλλιώς.

Καλή Χρονιά σε όλους."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey