Στην Αθήνα ο Βέρρος για σειρά επαφών!

03/01/2013 - 20:23 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2013 - 22:02

Verros_Douvaletas_dioikisi1Ο νέος χρόνος μπορεί να μην έφερε ακόμα τα πολυπόθητα ευχάριστα νέα στον Αιολικό, ωστόσο η υπάρχουσα διοίκηση δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις προσπάθειες εξεύρεσης βιώσιμης λύσης.

Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους υποψήφιους χρηματοδότες, που εξέφρασαν το ενδιαφέρουν να ασχοληθούν με τα διοικητικά του συλλόγου, δεν έχουν σταματήσει. Με το χρόνο όμως να πιέζει και την ανάγκη ενίσχυσης του ρόστερ να είναι άμεση, οι διοικούντες τον Αιολικό αποφάσισαν να στραφούν παράλληλα και προς άλλες κατευθύνσεις.

Το γεγονός αυτό δε σημαίνει πως η πλευρά των συγκεκριμένων χρηματοδοτών έπαψε να ενδιαφέρεται, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να αποφασίσουν αν και πότε θα κάνουν την επόμενη τους κίνηση, θέλοντας να αποκτήσουν ευρύτερη ενημέρωση γύρω από τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος και ο Θόδωρος Δουβαλέτας είναι αναγκασμένοι να το παλέψουν μέχρι τέλους. Γι' αυτό το λόγο εξάλλου, ο Πρόεδρος του Αιολικού θα μεταβεί αύριο στην Αθήνα, όπου θα έχει σειρά προκαθορισμένων επαφών, με την ελπίδα πως θα εξασφαλιστεί μέρος των απαραίτητων πόρων, βάζοντας έτσι σε εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης του συλλόγου.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης πάντως έχει ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση να καταθέσει τις προτάσεις του για τις θέσεις που τον προβληματίζουν στο ρόστερ, κίνηση που αν μήτι άλλο αποδεικνύει τη θέληση των διοικούντων, ο Αιολικός να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο του στη νέα κατηγορία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey