Αναμενόμενο "διαζύγιο" με Μίχο

04/01/2013 - 21:09 Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2013 - 21:16

mixos_aiolikos_training_slΟ Σπύρος Μίχος δε θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αιολικό, αφού μετά από επιθυμία του παίκτη και σε συννενόηση με τη διοίκηση, αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο έμπειρος μέσος ολοκλήρωσε κάπως άδοξα την τρίτη του θητεία στην ομάδα της Μυτιλήνης, σε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Σήμερα το πρωί, υπογράφηκε η "ελευθέρας" από τους διοικούντες και πλέον ο παίκτης είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής του καριέρας (δεν μπορεί να μεταγραφεί στο Περιφερειακό).

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο Μίχος θα παραμείνει... νησιώτης, όμως αντί για το Αιγαίο θα βρεθεί πρώτη φορά στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στη Λευκάδα, αφού έχει στα χέρια του πρόταση από τον Τυληκράτη, που αγωνίζεται στη Football League 2.

Μάλιστα, αν προκύψει τελικά συνεργασία μεταξύ Μίχου και Τυληκράτη, τότε ο Σπύρος θα σμίξει... ποδοσφαιρικά εκ νέου με τον πατέρά του Πέτρο, ο οποίος είναι Τεχνικός Διευθυντής στους Λευκαδίτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey