Μπέρδεμα με την έδρα των Τραχώνων

07/01/2013 - 15:11 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2013 - 15:31

ArgyroupoliΣε συνεχή επικοινωνία βρίσκονται οι διοικήσεις των Τραχώνων και του Αιολικού για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Αιτία αποτελεί το γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Αλίμου, αφού όπως ενημερώθηκαν οι άνθρωποι της δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του ματς στην έδρα της Αργυρούπολης, την οποία χρησιμοποιούσαν ως τώρα.

Οι διοικούντες των Τραχώνων ζήτησαν από τους ομολόγους τους στον Αιολικό, ο αγώνας να διεξαχθεί Σάββατο (12/1) αντί Κυριακής (13/1), όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για την ομάδα της Μυτιλήνης, που έχει ήδη προγραμματίσει το ταξίδι της.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της δεν μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγή ημερομηνίας, χωρίς να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των φιλοξενούμενων και μέχρι σήμερα, κανείς δε γνωρίζει ούτε αν θα διεξαχθεί το ματς, ούτε πού.

Δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι ως προς την εξεύρεση έδρας, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με πηγές της Ομοσπονδίας, ο αγώνας της Κυριακής να αναβληθεί και να οριστεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey