Οικονομική ενίσχυση από Μουτζούρη

09/01/2013 - 10:58

moutzouris_kostas1Η διοίκηση του Αιολικού έχει χτυπήσει αρκετές πόρτες τον τελευταίο καιρό, ώστε να βρεθεί λύση για τη χρηματοδότηση της ομάδας και να ξεκινήσει έτσι η αντεπίθεσή της στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Το "SL" αποκαλύπτει σήμερα πως η πρώτη που άνοιξε με θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Μυτιλήνης ήταν εκείνη του Κώστα Μουτζούρη.

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με το νησί και στις πρόσφατες εκλογές διεκδίκησε την ψήφο των Λέσβιων συμπατριωτών του, συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Πρόεδρο του Αιολικού Ταξιάρχη Βέρρο στο πρόσφατο ταξίδι του τελευταίου στην Αθήνα.

Ο Κώστας Μουτζούρης ήταν απόλυτα θετικός ως προς την οικονομική ενίσχυση του ιστορικού συλλόγου της Μυτιλήνης, που πρόσφερε στη Λέσβο μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πρόεδρος του Αιολικού, αφού του εξήγησε τη δεινή θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα, παρέθεσε παράλληλα τις προοπτικές που υπάρχουν λόγω της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η αντίδραση του πολιτευτή Λέσβου ήταν άμεση και η ικανοποίηση των ανθρώπων του Αιολικού τεράστια, βλέποντας τις προσπάθειες τους για την εξεύρεση λύσης στο οικονομικό αδιέξοδο να αποδίδουν καρπούς.

Η υπάρχουσα διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης συνεχίζει τις επαφές και τις συζητήσεις της με φορείς και επιχειρηματίες, ώστε να εξασφαλίστουν όλοι οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι και σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση σημαντικής χορηγίας, που θα τους επιτρέψει να υλοποιήσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey