Ανατροπή σκηνικού με Γκόντζο!

11/01/2013 - 17:05

Gkontzos_Xaris_aiolikos_PeristeriΜπορεί Αιολικός και Γκόντζος να έφτασαν μια ανάσα από το "διαζύγιο" λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στη Μυτιλήνη και θα συνεχίσει να φορά την κυανόλευκη φανέλα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, διοίκηση και παίκτης βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία και μάλιστα ο 29χρονος επιθετικός τους είχε διαμηνύσει ότι θα περιμένει τον Αιολικό και γι' αυτό εξάλλου δεν είχε καταθέσει την "ελευθέρας" του στην ΕΠΟ.

Επιθυμία του Φώτη Κοκκινέλλη ήταν εξαρχής να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ κι έτσι, έπειτα από ενέργειες των διοικούντων τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες υπήρχαν και ο αριστεροπόδαρος επιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει από τη Δευτέρα τις προπονήσεις.

Μάλιστα ο Γκόντζος, που βρίσκεται στην Αττική, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τους Τράχωνες την Κυριακή και θα επιστρέψει στη Μυτιλήνη μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ώστε να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο παίκτης επιστρέφει υγιής, με το πρόβλημα στο γόνατό του να έχει υποχωρήσει αισθητά. Θα χρειαστεί βέβαια ενδυνάμωση, όμως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα καταφέρει να ενσωματωθεί άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey