Έκπληξη με Μίχο!

13/01/2013 - 14:00

Mixos_Aiolikos_Ajxa_Tavrou2Ο Φώτης Κοκκινέλλης αντιμετωπίζει δικαιολογημένα το σημερινό ματς κόντρα στους Τράχωνες ως τελικό και η αλήθεια είναι πως στην ποδοσφαιρική ορολογία, μια τέτοια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων με ίδιους στόχους χαρακτηρίζεται ως "αγώνας έξι βαθμών".

Σε αυτό το πλαίσιο, τεχνική ηγεσία και διοίκηση κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιαστεί η ομάδα στην Αργυρούπολη με το μέγιστο αριθμό διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Από τη στιγμή, που δεν έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις μεταγραφών, η λύση ήταν μία. Να δυναμώσουν την ομάδα εκ των "έσω".

Έτσι, εκτός του Χάρη Γκόντζου που, όπως ανέφερε με νόημα το "SL" από την Παρασκευή, επιστρέφει στην ομάδα και θα είναι σήμερα κανονικά στην αποστολή, τη φανέλα του Αιολικού και μάλιστα σε θέση βασικού αναμένεται να φορέσει και ο Σπύρος Μίχος.

Αν και ο έμπειρος μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τον Τηλυκράτη, το πρόβλημα έκδοσης φορολογικής ενημερότητας στην ομάδα της Λευκάδας, χάλασε τη μεταγραφή του. Ο Μίχος πάντως παραμένει ακόμα και σήμερα παίκτης του Αιολικού, μην έχοντας καταθέσει την "ελευθέρας" του στην ΕΠΟ.

Ο Κοκκινέλλης τον εμπιστεύεται απόλυτα και σε συνδυασμό με την κρισιμότητα του αγώνα, αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και επιφυλάσσοντας έτσι μια έκπληξη προς τον συνάδελφο προπονητή των Τραχώνων.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποκλείεται μάλιστα να ανατρέψει το σκηνικό και στην περίπτωση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, όσο μάλιστα πλησιάζει και η λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey