Συνάντηση... σωτηρίας και μεταγραφές!

14/01/2013 - 19:15 Τελευταία τροποποίηση στις 14/01/2013 - 19:40

Aiolikos_xares_lypes_mazi_Ajax_Tavrou_slΣυνάντηση μεταξύ της υπάρχουσας διοίκησης στον Αιολικό, επιχειρηματιών και παλαιμάχων είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα με μοναδικό θέμα συζήτησης την ανάληψη πρωτοβουλιών σε διοικητικό επίπεδο και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Παρόντες αναμένεται να είναι αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν ότι ο Στέλιος Ματζουράνης αναμένεται να αναλάβει πόστο Γενικού Αρχηγού, έχοντας τον πρώτο λόγο από πλευράς διοίκησης μέσα στα αποδυτήρια.

Ταξιάρχης Βέρρος και Θόδωρος Δουβαλέτας, μετά την εξασφάλιση κάποιων χρημάτων τις προηγούμενες ημέρες, προχώρησαν σε τακτοποίηση μέρους των οικονομικών εκκρεμοτήτων της ομάδας. Ο Φώτης Κοκκινέλλης έχει πάρει το πράσινο φως για μεταγραφές, ωστόσο παρατηρείται καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή τους, με το χρόνο να πιέζει ασφυκτικά.

Η προσέγγιση στον Τόλη Τσιανάκα δεν έφερε αποτέλεσμα, αφού ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τον Τύρναβο, μετά τη λύση του συμβολαίου του στον Οικονόμο, ενώ αρνητική ήταν και η απάντηση του Γιώργου Τσετιροκλή, που έμεινε επίσης ελεύθερος από την ομάδα της Τσαριτσάνης, αλλά επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Πάντως, στον Αιολικό έχουν στρέψει το βλέμμα σε μεταγραφικούς στόχους που αφορούν την άμυνα και την επίθεση, ενώ παράλληλα γίνεται "σκανάρισμα" της αγοράς για διαθέσιμους παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν ως "μικροί" ηλικιακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", η ομάδα της Μυτιλήνης έχει κάνει κρούση σε κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται σε νησιωτική ομάδα του νοτίου ομίλου της Football League 2, με πλούσιο βιογραφικό στις εθνικές κατηγορίες, η περίπτωση του οποίου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκεται ακόμα και αύριο στη Μυτιλήνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey