Δένει την άμυνα με Τσαρτσίδη!

15/01/2013 - 12:25 Τελευταία τροποποίηση στις 16/01/2013 - 19:57

Tsartsidis_Xania2Η πρώτη μεταγραφή του Αιολικού κατά τη χειμερινή περίοδο είναι γεγονός, αφού η διοίκηση των Μυτιληνιών ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Τσαρτσίδη (φωτό δεξιά), ενισχύοντας έτσι τα μετόπισθεν.

Πρόκειται για 34χρονο κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τον ΑΟ Χανιών στη Football League 2, έχοντας φέτος 4 συμμετοχές σε 7 ματς. Πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν με την ίδια ομάδα, μετρώντας 15 συμμετοχές στο μικρότερο -χρονικά- πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια (2007-2011) ανήκε στον Πλατανιά, με τον οποίο πανηγύρισε όλες τις διαδοχικές ανόδους μέχρι τη Football League, αγωνιζόμενος στην τελευταία του χρονιά στη Γ' Εθνική σε 27 ματς συνολικά με 1 γκολ, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει καλά από πρωταθλητισμό. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Δόξας Δράμας, της Βέροιας, του Εορδαϊκού και του Λεωνιδίου.

Ο Τσαρτσίδης, που έμεινε χθες και τυπικά ελεύθερος από τον ΑΟ Χανίων, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αιολικό και αναμένεται να βρίσκεται στη Μυτιλήνη την Πέμπτη (17/1) για την επισημοποίηση της μεταγραφής του και μόνιμη εγκατάσταση στο νησί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey