Προπόνηση με νέα πρόσωπα [pics]

17/01/2013 - 16:49 Τελευταία τροποποίηση στις 17/01/2013 - 17:24

Ο Αιολικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ιάσωνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τη σημερινή προπόνηση να πραγματοποιείται στο γήπεδο των Δικαστηρίων, υπό καταρρακτώδη βροχή στο μεγαλύτερο της διάστημα.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης είδε με ικανοποίηση τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα να συμμετέχουν στο βασικό πρόγραμμα. Τσαρτσίδης, Παπαδόπουλος και Αλευράς είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες, παίρνοντας μια μικρή γεύση από την ομάδα της Μυτιλήνης.

Αποθεραπεία έκαναν Διονυσάτος, Δούμπλατζης, Βαξεβάνης και Μάντζιος που αγωνίστηκαν χθες στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής, ενώ στην προπόνηση δε συμμετείχε ο Θανάσης Κουκέλλης, που υπέστη τράβηγμα, ο τραυματίας Κώστας Χατζηκυριάκος και οι στρατευμένοι Καδής και Πετρουζέλλης.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης πάντως καταστρώνει τα πλάνα του για την Κυριακή, χωρίς να υπολογίζει στον Μανουσάκη, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική από τις τρεις της τιμωρίας του, καθώς επίσης και στους Καδή και Μουτζούρη, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες.

Το "SL", παρά τη δυνατή βροχή, βρέθηκε στην προπόνηση και έχει το φωτορεπορτάζ...

Aiolikos_training_Kokkinellis_Krotsidas1

Aiolikos_training_dikastiria1

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey