Όλοι μαζί μια "γροθιά" εν όψει Περιστερίου

12/02/2013 - 14:26 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2013 - 14:27

Doumplatzis_Aiolikos_PAO_Rouf_1-2jpgΟ κυριακάτικος αγώνας στο Περιστέρι αντμετωπίζεται -και όχι αδίκως- ως ο πιο σημαντικός της χρονιάς, μέχρι ίσως τον επόμενο. Ο Αιολικός καλείται να "ρεφάρει" την ντροπιαστική ήττα στην Αγιάσο στο ματς του πρώτου γύρου, προσθέτοντας ένα ακόμα τρίποντο στη βαθμολογική του συγκομιδή, κάνοντας έτσι βάσιμα όνειρα ανόδου με στόχο το... απόλυτο!

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε επιχειρείται τις τελευταίες ώρες νέα συσπείρωση γύρω από την ομάδα της Μυτιλήνης, ώστε όλοι μαζί παράγοντες, τεχνικό τιμ, παίκτες και φίλαθλοι, ενωμένοι σα μια γερή γροθιά, να αγωνιστούν κόντρα σε όλους και σε όλα, για τη νίκη που θα φέρει την ομάδα ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή της στη Γ' Εθνική.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης προετοιμάζει τους παίκτες του για όλα όσα θα συναντήσουν στο Περιστέρι και με οδηγό τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, τους τονώνει ψυχολογικά για το απαραίτητο "2" επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο και μια έδρα, που αναμένεται -σίγουρα- καυτή.

Η διοίκηση από την πλευρά της κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση της αποστολής, καθώς επίσης και των φιλάθλων της ομάδας, που σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο Γήπεδο του Περιστερίου, ενισχύοντας με την παρουσία αλλά και τις φωνές τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από όλους ως η πλέον καθοριστική και αυτό εξάλλου ήταν το μήνυμα που βγήκε από το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, παρουσία παλιών και νέων παραγόντων, καθώς επίσης και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey