Το μυαλό όλων στο Περιστέρι και μόνο!

15/02/2013 - 15:14 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2013 - 17:31

Aiolikos_pano1Ο Αιολικός δίνει την Κυριακή την πιο κρίσιμη μάχη του στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα, αλλά όπως συμβαίνει συχνά-πυκνά τον τελευταίο καιρό η κουβέντα που ανοίγεται αφορά περισσότερο τα διοικητικά παρά τα αγωνιστικά.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται πυρετωδώς για το ματς στο Περιστέρι, στοχεύοντας στο τρίποντο της νίκης, που θα ξαναβάλει πρωτίστως τον Αιολικό στο παιχνίδι της ανόδου, αλλά και θα... ξεπλύνει δευτερευόντως την ντροπή του διασυρμού στην Αγιάσο στον Α' Γύρο.

Ωστόσο, πολλή συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες για το αν παραιτήθηκε ή όχι από την Προεδρία ο Ταξιάρχης Βέρρος, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να κάνει λόγο μέχρι και για έτοιμες λύσεις από την -υπό σύσταση- Επιτροπή Σωτηρίας, που αναμένεται να λάβει δράση και μάλιστα με δυναμικό τρόπο.

Andriotis_Panagiotis_AiolikosΤο "SL" επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Ανδριώτη (φωτό), Διευθυντή του υποκαταστήματος της Millenium Bank στη Μυτιλήνη, ο οποίος από το Δεκέμβριο προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη διοίκηση, συμμετέχοντας με ουσιαστικό τρόπο ως προς την καλύτερη δυνατή λειτουργία του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει τεθεί θέμα παραίτησης από την πλευρά του Ταξιάρχη Βέρρου, πόσο μάλλον απομάκρυνσής του από τη θέση του Προέδρου.

Ο κ. Ανδριώτης τόνισε χαρακτηριστικά για τη συνεισφορά του στην προσπάθεια της υπάρχουσας διοίκησης:"Ζούμε σε μια κοινωνία, όπου σταδιακά διαλύονται τα πάντα και προσωπικά θέλοντας να συνταχθώ μαζί με εκείνους που προσπαθούν να μην έχει ανάλογη εξέλιξη και ο Αιολικός, αποφάσισα να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στο υπάρχον διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το οποίο ουσιαστικά τότε αποτελούνταν από τον κ. Βέρρο, τον κ. Δουβαλέτα και τον κ. Κουλουκάκη, που είχε παραιτηθεί και επέστρεψε. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω απόλυτα σε αυτήν την ομάδα, η οποία έχει μια τεράστια δυναμική..."

Αναφορικά με τα όσα συζητιούνται τις τελευταίες ημέρες γύρω από τα διοικητικά, δήλωσε λακωνικά: "Ο κ. Βέρρος είναι εκλεγμένος Πρόεδρος αυτής της διοίκησης, που προέκυψε μέσα από τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης."

Σε ερώτηση μας τέλος, για το άμεσο μέλλον της ομάδας, επεσήμανε: "Δε θα αφήσουμε έτσι την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο εντός και εκτός Μυτιλήνης, όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή, ώστε να μπορέσει ο Αιολικός να συνεχίσει τον αγώνα του για άνοδο στη Γ' Εθνικη."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey