Βέρρος: "Έχω ακούσει πολλά, παραμένω εδώ"

15/02/2013 - 15:56 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2013 - 17:34

Verros_Aiolikos_training_2012Με την κουβέντα να περιστρέφεται ξανά γύρω από την ενδεχόμενη παραίτηση του Ταξιάρχη Βέρρου από την Προεδρία του Αιολικού, το "SL" επικοινώνησε μετά τον Παναγιώτη Ανδριώτη, και με τον Πρόεδρο του υπάρχοντος διοικητικού συμβούλιου στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος δήλωσε εκ νέου πως παραμένει ενεργό μέλος της διοίκησης, κάνοντας πάντως λόγο για "επίδοξους σωτήρες" που στόχο έχουν να πλήξουν την ομάδα, κάθε φορά που έχει μπροστά της ένα κρίσιμο ματς σαν το κυριακάτικο.

«Τις κρίσιμες ώρες το μόνο που μας απασχολεί είναι η επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού, που στην παρούσα στιγμή δεν έιναι άλλος από τη νίκη στο Περιστέρι. Τον τελευταίο καιρό όμως, τις κρίσιμες αυτές ώρες, παρατηρείται συνεχώς από κάποιους "επίδοξους σωτήρες" και τα "παπαγαλάκια" τους, να βγαίνουν από τους υπονόμους όπου λουφάζουν όλο τον προηγούμενο καιρό και είτε με τη δυσοσμία τους, είτε εξυφαίνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, να επιχειρούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.

Δυστυχώς βρίσκουν ευήκοα ώτα "αφελών", που πάνω στην αγωνία τους για την τύχη της ομάδας, παρασύρονται. Για να το ξεκαθαρίσουμε ακόμα μια φορά. Πρώτον, η πόρτα της ομάδας είναι ανοικτή προς όλους. Δεύτερον, με αφήνουν παγερά αδιάφορο τα όσα διαρρέονται, εξάλλου έχω ακούσει τόσα πολλά κι όμως παραμένω εδώ. Τρίτον, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η νίκη της ομάδας την Κυριακή.»

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον Αιολικό είναι η ηρεμία, λίγα 24ώρα πριν από τον κομβικό αγώνα στο Περιστέρι και γι' αυτό το λόγο οι παλαίμαχοι της ομάδας θα παραθέσουν το βράδυ δείπνο στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και το διοικητικό συμβούλιο, θέλοντας με κάθε τρόπο να αποφορτίσουν το κλίμα και να κάνουν σαφές προς πάσα κατεύθυνση, ότι μοναδικός στόχος είναι το βαθμολογικό τρίποντο, που θα διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey