Έντονη δυσαρέσκεια για το διαιτητή Φώτη!

18/02/2013 - 15:00 Τελευταία τροποποίηση στις 18/02/2013 - 15:26

Fotis_Evoias_refereeΣτον Αιολικό υπάρχει κατήφεια για το αποτέλεσμα στο Περιστέρι και τη χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα τη γραμμή της ανόδου, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Σαφέστατα, η αγωνιστική εικόνα των Μυτιληνιών δεν ήταν καλή την Κυριακή, γι' αυτό εξάλλου και τα μέλη της αποστολής χρεώνουν την ήττα πρωτίστως στους εαυτούς τους, όμως δεν μπορούν με τίποτα να... χωνέψουν την κακή διαιτησία του Στέλιου Φώτη (φωτό) και των βοηθών του από το Σύνδεσμο της Εύβοιας.

Οι Μυτιληνιοί ήταν δικαιολογημένα έντονα δυσαρεστημένοι με τις υποδείξεις της διαιτητικής τριάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά μετά το ματς, πως ανάλογη εμπειρία ο Αιολικός, είχε βιώσει μόνο στο εντός έδρας ματς με την Ηλιούπολη, τη σεζόν 2007-08, με τον αλησμόνητο Βίκτωρα Χρήστου από τη Βοιωτία, ο οποίος πρόσφατα σταμάτησε και τη διαιτησία, να υποδεικνύει πέναλτι φάντασμα στις καθυστερήσεις, λήγοντας το ματς στο... 112' μέχρι που έγινε και το 2-3!

Τα παράπονα των ανθρώπων του Αιολικού εστιάζονται όχι τόσο στο καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Γκόντζου, που δε δόθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου επιφέροντας και την αποβολή του τερματοφύλακα Τικταμπανίδη, αλλά στο γεγονός πως ο ρέφερι από την Εύβοια έδειχνε να έχει... σημαδεμένους τους παίκτες του Αιολικού που βρίσκονταν στο όριο καρτών, μοιράζοντας "αστείες" κίτρινες στους Μάντζιο και Διονυσάτο, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς με τη Νέα Ιωνία.

Μάλιστα, όπως τόνιζαν με σαφέστατη ειρωνική διάθεση, στοχεύοντας και στην τιμωρία του Γκόντζου, η οποία όμως δεν... έβγαινε αριθμητικά, αφού ο πρώτος σκόρερ του Αιολικού είχε μόλις δύο κάρτες, ο διαιτητής από την Εύβοια φρόντισε να τον αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις, έχοντας δείξει πρώτα κάρτα για ανύπαρκτο... θέατρο στη φάση του πέναλτι και τιμωρώντας με κόκκινη ένα... άγγιγμα του πάνω στον Χρήστο Πλέστη στο χώρο του κέντρου, απόφαση που εξόργισε μέχρι και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του Περιστερίου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey