Βετεράνοι σε Βέρρο: "Να τελειώσουμε αξιοπρεπώς..."

22/02/2013 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2013 - 18:10

Palaimaxoi_Aiolikou_pita2013_1Ανακοίνωση εξέδωσαν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιολικού, που συμμετέχουν στην Επιτροπή που συστήθηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στα κοινά του συλλόγου το τελευταίο διάστημα.

Στο κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα γίνεται λόγος για "ανυπέρβλητα προβλήματα, τα οποία δεν τολμά να αντιμετωπίσει δραστικά η διοίκηση", καλώντας τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο να "τηρήσει στο έπακρο της εξαγγελθείσες δεσμεύσεις του".

Μοναδικό ζητούμενο για τους βετεράνους αποτελεί "να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος με αξιοπρέπεια", όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά: "Ως Επιτροπή Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Αιολικού θα θέλαμε να κάνουμε μια αποτίμηση της συμμετοχής μας στα δρώμενα του Αιολικού, δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα συμμετείχαμε αλλά και συμμετέχουμε ενεργά με γνώμονα το καλύτερο δυνατό της ομάδας μας, αφού προσφερθήκαμε ανιδιοτελώς κατόπιν πρόσκλησης του κυρίου Ανδριώτη Παναγιώτη να δώσουμε χέρι βοηθείας ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί το δρόμο του.

Διαπιστώσαμε ότι η ομάδα πάσχει από σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς η επίσημη διοίκηση δεν τολμά να αντιμετωπίσει δραστικά, αποφασιστικά και αποτελεσματικά. Μετά από όλα αυτά, εμείς ζητάμε, απαιτούμε από τον πρόεδρο, να τηρήσει στο έπακρο τις εξαγγελθείσες δεσμεύσεις και ανακοινώσεις του, ώστε ο Αιολικός να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη φετινή αγωνιστική του παρουσία.

Δεν είναι δυνατόν να διασύρεται ο ιστορικός σύλλογός μας και να απαξιώνεται κάθε μέρα δια της απουσίας των υπευθύνων που τον διαχειρίζονται, με εξαίρεση φυσικά τους κυρίους Ανδριώτη και Κουλουκάκη.

Δηλώνουμε ότι όλοι εμείς οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Αιολικού μαζί με τους χιλιάδες επώνυμους κι ανώνυμους φιλάθλους που αγαπούν και αγωνίζονται ανιδιοτελώς, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με υγιείς βάσεις και να την οδηγήσουμε πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Για την Επιτροπή

Στέλιος Ματζουράνης
Δημήτρης Φωταρέλλης
Γιώργος Σπάρταλης
Λάκης Μέγας
Παναγιώτης Σαλταμάρας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey