Παρέμβαση και του... ξενοδόχου! [update]

22/02/2013 - 22:11 Τελευταία τροποποίηση στις 22/02/2013 - 22:27

Orfeas_Hotel_Mytilene1Η επικαιρότητα στον Αιολικό δυστυχώς δεν έχει προεκτάσεις αγωνιστικές τις τελευταίες ημέρες, αφού οι βολές που εξαπολύονται ποικιλοτρόπως σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που οφείλουν να τακτοποιούν τα μέλη της διοίκησης μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες, αλλά και τη σημερινή τοποθέτηση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, οι οποίοι ζητούν από τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο να ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς η αγωνιστική χρονιά, ήρθε μια ακόμα παρέμβαση. Αυτή τη φορά από έναν εκ των επιχειρηματιών, με τους οποίους συνεργάζεται ο Αιολικός τη συγκεκριμένη  περίοδο για τη διαμονή των ποδοσφαιριστών, που δεν κατάγονται από το νησί.

Με επιστολή του λοιπόν ο κ. Μάκης Σαράφογλου, ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου "Ορφέας" όπου διαμένουν παίκτες του Αιολικού, τονίζει πως δεν υπάρχει κάποια οικονομική εκκρεμότητα της διοίκησης του Αιολικού απέναντι του, αφού έχει εξοφληθεί και ο μήνας Φεβρουάριος.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, ανεξαρτήτως ποιος έχει το μεγαλύτερο... δίκιο, είναι ότι απομένουν έξι αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και οφείλουν μέχρι το τέλος Μαρτίου να χαλιναγωγήσουν τα πάθη τους, αν πραγματικά θέλουν η ομάδα της Μυτιλήνης να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το κεφάλι ψηλά.

UPDATE: Ο κ. Σαράφογλου σε επικοινωνία του με το "SL" διευκρίνισε (μιας και στην επιστολή δεν υπήρχε ημερομηνία), ότι η εξόφλησή του από τον Ταξιάρχη Βέρρο έγινε το πρωί της Παρασκευής (22/2) κι ενώ μια μέρα πριν -έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με παράγοντες της ομάδας- πείστηκε να δώσει μια μικρή παράταση ως προς τη διαμονή των ποδοσφαιριστών του Αιολικού, έως ότου η διοίκηση τακτοποιούσε τις οικονομικές της εκκρεμότητες απέναντι στο ξενοδοχείο του, όπως και τελικά έγινε σήμερα.

Ο ιδιοκτήτης του "Hotel Ορφέας" επεσήμανε μάλιστα πως μέσα στη βδομάδα είχε προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με τον Πρόεδρο του Αιολικού, κάτι το οποίο δεν κατέστη δυνατό, έχοντας ωστόσο ενημερώσει προηγουμένως τη διοίκηση πως ήταν διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το Σάββατο (23/2) για να εξοφληθεί. Γι΄αυτό εξάλλου και οι διοικούντες το σύλλογο της Μυτιλήνης αιφνιδιάστηκαν όταν πληροφορήθηκαν για το περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη στο ξενοδοχείο σχετικά με τα δωμάτια των παικτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey