Mea culpa από Βέρρο και αντίο με αιχμές!

24/02/2013 - 23:19

Verros_Taxiarchis_Aiolikos_syn_typou_2013Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη που πήρε μία αγωνιστική χρονιά η οποία στο ξεκίνημά της φαινόταν ίσως από τις πιο εύκολες υποθέσεις των τελευταίων ετών, ο Ταξιάρχης Βέρρος αφού ανέλαβε την ευθύνη όπως είπε με νόημα «αυτών που έπραξε, αλλά κυρίως αυτών που δεν έπραξε» στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην Προεδρία του Αιολικού, ανακοίνωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νέα Ιωνία στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, την αποχώρησή του από την ομάδα.

Με μια μακροσκελέστατη δήλωση (την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε αύριο στο «SL» σε βίντεο), στην οποία αναφέρεται σε πρόσωπα και καταστάσεις από την περσινή σεζόν για να καταλήξει στο σήμερα και στον διαφαινόμενο υποβιβασμό της ομάδας, ο Ταξιάρχης Βέρρος αποφεύγοντας να μιλήσει σε όλες τις περιπτώσεις με ονόματα, σταχυολόγησε λάθη και αστοχίες με πρώτη και καλύτερη σύμφωνα με τον ίδιο την περσινή αποπομπή του Κοκκινέλλη για την έλευση του Δημήτρη Σπανού.

Ο τέως πια Πρόεδρος του Αιολικού δεν έκρυψε την πικρία του για τη στάση πολλών παραγόντων αλλά και ανθρώπων που κινούνταν γύρω από την ομάδα προς το πρόσωπό του ειδικά το τελευταίο διάστημα, διατρανώνοντας πως σέβεται περισσότερο από όλους το Σταύρο Γρυπιώτη ο οποίος μπορεί να διαφώνησε έντονα μαζί του, αλλά είχε το θάρρος να μιλήσει μπροστά του και όχι… υπογείως, όπως σύμφωνα με τον κ. Βέρρο έπραξαν πολλοί άλλοι.

Σε μία περίληψη της τοποθέτησης Βέρρου, η μεγάλη αστοχία της διετίας της δικής του διοίκησης, βρέθηκε κατά τον ίδιο στην περσινή σεζόν, όταν με ένα τεράστιο μπάτζετ για τα δεδομένα του Περιφερειακού και με ένα καταπληκτικό ρόστερ, η ομάδα δεν βγήκε πρωταθλήτρια.

Φτάνοντας στο σήμερα, ο κ. Βέρρος δεν παρέλειψε να ρίξει μομφή σε όλους εκείνους (σ.σ πάλι χωρίς να γίνεται σαφής) που υπέσκαπταν τον ίδιο σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου του ο απερχόμενος Πρόεδρος του Αιολικού μίλησε μέχρι και για «πραξικόπημα» εις βάρος του το οποίο απέτυχε… Για τους παίκτες πάλι σχολίασε σκωπτικά πως κάποιοι, όχι όλοι, είχαν «δημοσιοϋπαλληλική» νοοτροπία.

Συμπερασματικά ο Ταξιάρχης Βέρρος μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον Αιολικό, διαπίστωσε πως στην ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης οι προσωπικές φιλοδοξίες ξεπερνούν την ίδια την ομάδα και προέβλεψε πως «κάποιοι» πάλι θα επωφεληθούν από τον υποβιβασμό κάνοντας τους παράγοντες στο τοπικό, αφού δεν θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ σε μία ανώτερη κατηγορία.

Με την πρόταση πως «είναι στρεβλό ο Αιολικός να αγωνίζεται στο τοπικό και τις στρεβλώσεις τις αποκαθιστά γρήγορα η ίδια η ζωή», ο Ταξιάρχης Βέρρος αποχαιρέτισε την ομάδα ευχαριστώντας θερμά τον Φώτη Κοκκινέλλη για τη συνεργασία τους, αλλά και το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι υπεύθυνος για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο ίδιος απέναντι σε ποδοσφαιριστές της ομάδας, τις οποίες και θα αποποληρώσει.

Η τοποθέτησή του σίγουρα τίθεται σε διαβούλευση από σήμερα, ενώ από αύριο αναμένονται λογικά εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey