Η Συνέντευξη Tύπου του Ταξιάρχη Βέρρου [vid]

25/02/2013 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 25/02/2013 - 12:04

Verros_Taxiarchis_Aiolikos_syn_typou_2013Ο Ταξιάρχης Βέρρος τοποθετήθηκε -για τελευταία φορά- στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Αιολικού, ξεκινώντας από τις ευχαριστίες προς το πρόσωπο του Φώτη Κοκκινέλλη και αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον περσινό προπονητή του Αιολικού Δημήτρη Σπανό.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του "υπεύθυνο για την αποτυχία" τόσο για αυτά που έκανε, όσο και για εκείνα που δεν έκανε, τονίζοντας πως και στα δύο χρόνια της παρουσίας του στα διοικητικά του Αιολικού "λειτουργούσε σε ένα περιβάλλον δυσπιστίας", διαπιστώνοντας πως "μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπήρχε για το περιεχόμενο της τσέπης, παρά για την εφαρμογή επιτυχημένων συνταγών που ίσως άλλαζαν την πορεία της ομάδας".

Ο απερχόμενος Πρόεδρος της ομάδας της Μυτιλήνης μίλησε περί... κατορθώματος για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα, χάνοντας τον τίτλο από τον Αχαρναϊκό που είχε το 1/4 του μπάτζετ του Αιολικού. Επεσήμανε πως "τη διαφορά δεν την κάνουν τα χρήματα", αναφέροντας πως κάποιοι μέσα στο ΔΣ τον θεωρούσαν ως τον "Σουλτάνο του Μπρουνέι", καταγγέλοντας παράλληλα νοοτροπίες παραγόντων που δεν είχαν συλλογικό πνεύμα.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος τόνισε πως ένας "άπιστος Θωμάς από την Αθήνα έλεγξε τα βιβλία της ομάδας", διαπιστώνοντας πως ως Πρόεδρος όχι μόνο είχε βάλει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί, αλλά τελικά πολλά περισσότερα.

Σε ότι αφορά τη φετινή σεζόν, χαρακτήρισε "πλασματικό το μπάτζετ που προτεινόταν από κάποιους παράγοντες", ωστόσο αναγνώρισε την αγάπη του Σταύρου Γρυπιώτη για τον Αιολικό και παραδέχθηκε πως παρά τις όποιες διαφωνίες διατύπωνε απέναντί του, είχε το θάρρος να εκφραστεί μπροστά του και όχι πίσω του.

Μίλησε για "αθέτηση υποσχέσεων από μέλη του ΔΣ", "πλήρη αποτυχία σε ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και έμειναν ιδέες", "άνευ προηγουμένου πόλεμο στις καφετέριες και στο διαδίκτυο σε προσωπικό πια επίπεδο" και "μια κακή αγωνιστική εικόνα, που αδικούσε ακόμα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές", για τους οποίους είπε πως "παρασύρθηκαν από κούφιες υποσχέσεις".

Αναφορικά με τους επίδοξους σωτήρες, ανέφερε πως δεν ήρθαν ποτέ ούτε το καλοκαίρι, "τη στιγμή που κορυφαίος ποδοσφαιρικός παράγοντας είχε εξουσιοδοτηθεί να καταθέσει πρόταση στη Γενική Συνέλευση", ούτε τον Οκτώβριο "αφού έφυγαν τρέχοντας διαβάζοντας ύβρεις στο διαδίκτυο", αλλά ούτε τελικά και το Δεκέμβρη, "όπως κάποιοι διέρρεαν εντέχνως". Ο Ταξιάρχης Βέρρος τόνισε πως παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις η ομάδα συνέχισε και μετά το Γενάρη, έκανε προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο, αλλά χαρακτήρισε το πρωτάθλημα "σημαδεμένη τραπούλα".

Κλείνοντας τόνισε πως "αξιωματικούς είχαμε πολλούς, στρατιώτες ψάχναμε", αναφέροντας "πως όσο μαζοχιστής και να είναι κάποιος, φτάνει μια ώρα που λέει τέλος", για να αφήσει να εννοηθεί πως σταματά από τη διοίκηση του Αιολικού, ενώ με σαφή ειρωνική διάθεση επεσήμανε πως από τον υποβιβασμό του Αιολικού κάποιοι θα επωφεληθούν. Ευχαρίστησε δε το Σύνδεσμο Φιλάθλων Μυτιλήνης για το γεγονός ότι έδειξε μεγάλη σοβαρότητα, προσπαθώντας και βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα.

Λίγο πριν ολοκληρώσει, διευκρίνησε πως έχει ανειλλημένες οικονομικές υποχρεώσεις προς την ομάδα της Μυτιλήνης, τις οποίες θα αποπληρώσει, τονίζοντας ωστόσο πως είναι εποχή περισυλλογής...

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ταξιάρχη Βέρρου

{youtube}KUoCjTECdv0{/youtube}

(Ζητάμε συγγνώμη για ένα τεχνικό πρόβλημα μετά τα πρώτα 10 λεπτά στο συγχρονισμό εικόνας και ήχου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey