Κι ο κλήρος πέφτει στον... Ψαρρόπουλο!

25/02/2013 - 18:51

psarropoulos_stavros_tournoua1slΗ επόμενη μέρα μετά τις δηλώσεις αποχώρησης του Ταξιάρχη Βέρρου από τα διοικητικά του Αιολικού βρήκε μουδιασμένους τους εναπομείναντες παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης, οι οποίοι αναζητούν πλέον τρόπους για να ταξιδέψει -αρχικά- η ομάδα στην Αθήνα την Κυριακή.

Ο Αιολικός δίνει τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του για το φετινό πρωτάθλημα στην Κηφισιά και οφείλει, σεβόμενος την ιστορία του, να αγωνιστεί κανονικά, σε διαφορετική περίπτωση εκτός του μηδενισμού -που μικρή σημασία έχει βαθμολογικά- θα φορτωθεί από την Πειθαρχική της ΕΠΟ χρηματικό πρόστιμο ύψους σχεδόν 2.000€, αλλά και -2 βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Με πρωτοβουλία λοιπόν του Παναγιώτη Ανδριώτη πραγματοποιείται αυτή την ώρα συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου με τον Πρόεδρο Σταύρο Ψαρρόπουλο, ώστε να αναζητηθούν λύσεις και η ομάδα να ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα.

Όλα αυτά βέβαια σε πρώτη φάση, αφού τα προβλήματα του Αιολικού δε λύνονται με το να παρευρεθεί η ομάδα την Κυριακή στην Κηφισιά. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό μέσα στην εβδομάδα, το ξενοδοχείο, το οποίο φιλοξενεί τους παίκτες που δεν κατάγονται από τη Λέσβο έχει εξοφληθεί μεν για το μήνα Φεβρουάριο, που λήγει δε σε τρεις μέρες, κάτι που σημαίνει πως οι οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, είναι περισσότερες από τα έξοδα ενός ταξιδιού μετ' επιστροφής. Και δε συνυπολογίζεται σε αυτά ούτε το κόστος της σίτισης των ποδοσφαιριστών, ούτε φυσικά η κάλυψη των δεδουλευμένων τους.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, όσοι έχουν απομείνει στη διοίκηση κατέφυγαν στη λύση του Σταύρου Ψαρρόπουλου, ώστε να αναλυθούν τα δεδομένα της κατάστασης και να βρεθεί η φόρμουλα για να τελειώσει ο Αιολικός αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey