Πάει στην Κηφισιά και... βλέπουμε!

25/02/2013 - 20:47 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2013 - 13:10

Aiolikos_pano1Φαίνεται ότι απομακρύνεται ο κίνδυνος αυτού που φοβόντουσαν οι περισσότεροι, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις, τουλάχιστον για τον κυριακάτικο αγώνα του Αιολικού στην Κηφισιά.

Τα μηνύματα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Λέσβου ήταν κάπως ενθαρρυντικά, σε μια προσπάθεια η ομάδα της Μυτιλήνης να μην υποστεί ακόμα μεγαλύτερα πλήγματα από το ήδη τεράστιο του υποβιβασμού της στο τοπικό μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η συζήτηση του Σταύρου Ψαρρόπουλου με τους εναπομείναντες στο διοικητικό σχήμα κινήθηκε γύρω από την αναγκαιότητα εξεύρεσης χρημάτων, ώστε ο Αιολικός να τελειώσει το πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά. Σε αυτό βοηθά εξάλλου και το γεγονός, πως εκκρεμεί μόλις μια εκτός έδρας αναμέτρηση, αυτής της Κυριακής, με τα υπόλοιπα τέσσερα ματς να διεξάγονται στη Μυτιλήνη.

psarropoulos__GS_Xmas_2012Πρώτος στόχος, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό φαίνεται πως έχει επιτευχθεί, είναι η ομάδα να δώσει κανονικά το παρόν στην Κηφισιά και ήδη ξεκίνησαν ενέργειες για να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής.

Δεύτερος στόχος είναι να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται, ώστε να εξασφαλιστεί η διαμονή και η σίτιση των ποδοσφαιριστών που δεν κατάγονται από τη Λέσβο και επιθυμούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Αιολικό. Και το ζήτημα τίθεται στη βάση της "επιθυμίας", αφού όπως έγινε γνωστό η υπάρχουσα πλέον διοίκηση αδυνατεί να καλύψει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας σχετικά με τις όποιες συμφωνίες έγιναν το καλοκαίρι ή τον Ιανουάριο και ως εκ τούτου, όποιος αποφασίσει να μείνει θα αγωνιστεί απλώς για τη φανέλα.

Τη δεδομένη στιγμή, κανείς δε γνωρίζει ποιοι και πόσοι ποδοσφαιριστές από τους μη ντόπιους θα παραμείνουν μέχρι τέλος Μαρτίου στο σύλλογο, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιοι εξ' αυτών έχουν εκφραστεί θετικά προς τους διοικούντες. Σε κάθε περίπτωση, έχει προγραμματιστεί για αύριο συνάντηση της διοίκησης μαζί τους, όπου και θα διασαφηνιστούν οι προθέσεις όλων.

Δυστυχώς, ο Αιολικός βαδίζει πλέον σε ένα από τα πιο κρίσιμα ανηφορικά μονοπάτια της 38χρονης ιστορίας του κι αυτό ίσως να είναι μονάχα η αρχή...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey