Η ΕΠΟ όρισε, ο ΠΑΟ Ρουφ δεν έρχεται...

04/03/2013 - 14:53 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2013 - 14:55

Όπως όλα δείχνουν ο αγώνας του Αιολικού με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ δε θα διεξαχθεί ποτέ, παρά το γεγονός πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τον όρισε εκ νέου για την Τετάρτη (6/3) στις 3 το μεσημέρι στον "Ταρλά".

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", που προέρχονται από τον Πρόεδρο της ομάδας του Ρουφ Μανόλη Βουλκίδη, η ομάδα της Αθήνας δε θα πραγματοποιήσει το ταξίδι για τη Μυτιλήνη, λόγω οικονομικής αλλά και αγωνιστικής αδυναμίας. Οι φιλοξενούμενοι -ελλείψει χρημάτων- θα έπρεπε να έρθουν στη Λέσβο ακτοιπλοϊκώς, όμως κάτι τέτοιο θα σήμαινε για πολλούς από τους παίκτες τους εκτός από τη μεσοβδόμαδη ταλαιπωρία και διήμερο "εργασιακό ρεπό", κάτι που στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε φαντάζει αδιανόητο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Έτσι, οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ αποφάσισαν να ενημερώσουν με έγγραφό τους την ΕΠΟ ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν, γνωρίζοντας ωστόσο τις συνέπειες βάσει ΚΑΠ, αφού την ομάδα της Αθήνας περιμένει μηδενισμός, χρηματικό πρόστιμο ύψους σχεδόν 2.000€ και αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey