Αντίο Μίχου, Σουτζόγλου, Δούμπλατζη

04/03/2013 - 15:38 Τελευταία τροποποίηση στις 04/03/2013 - 15:56

Mixos_Aiolikos_Ajxa_Tavrou2Ο αγώνας με την Κηφισιά ήταν ο τελευταίος για τον Σπύρο Μίχο, που μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο 10λεπτο, φορώντας για ύστατη φορά τη φανέλα του Αιολικού.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μυτιλήνης, αφού τακτοποίησε τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπήρχαν με τον πρώην Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο, ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς της Κυριακής και έμεινε εκεί, έχοντας πλέον όλο το χρόνο μπροστά του για να σκεφτεί τις επόμενες ποδοσφαιρικές του κινήσεις.

Να σημειωθεί, ότι πριν τον αγώνα κόντρα στην Κηφισιά, υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ των μη ντόπιων ποδοσφαιριστών για το αν θα έμεναν στο νησί μέχρι το τέλος της περιόδου ή θα επέστρεφαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Μάλιστα, από κάποιους εκφράστηκε και η άποψη να αποχωρήσουν όλοι μαζικά, για να μην αντιμετωπίσουν... πρόβλημα με τα δελτία τους. 

Rouf_Aiolikos_Doumplatzis2Τελικά επικράτησε η λογική σε γενικές γραμμές και παίκτες, που πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος στο Περιφερειακό όπως ο Μάντζιος, ο Αλευράς ή ακόμα και ο Γκόντζος, αποφάσισαν να μείνουν στη Μυτιλήνη, αναγνωρίζοντας πως έχουν οφεληθεί ποδοσφαιρικά. Μαζί τους τάχθηκαν επίσης οι Τσαρτσίδης και Παπαδόπουλος, οι οποίοι αποκτήθηκαν το Γενάρη, καθώς και όλοι οι ντόπιοι.

Παρελθόν αποτελούν ο Ιάκωβος Σουτζόγλου, καθώς επίσης και ο Μιχάλης Δούμπλατζης ο οποίος αναχώρησε από την Παρασκευή για την Δράμα, την ιδιαίτερη πατρίδα του, πριν επιστρέψει στη Νίκη Βόλου, απ' όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Αιολικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey