Πρωτοφανής τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών!

08/03/2013 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2013 - 13:43

Spasmeno_Kathisma_TarlasΌλα τα είχε ο Αιολικός, μια πρωτοφανής για τα δεδομένα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος τιμωρία, του έλειπε.

Μετά τη συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στην ομάδα της Μυτιλήνης επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000€.

Έπειτα από επικοινωνία του "SL" με τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Χρήστο Μαυρογένη, διευκρινίστηκε πως η απόφαση αφορά τον αγώνα του Αιολικού στο Περιστέρι και τα όσα διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, στην ανάπαυλα αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Τότε, οι φίλαθλοι του Αιολικού διαμαρτύρονταν σε έντονο ύφος, απηυδησμένοι από τα σφυρίγματα του διαιτητή Στέλιου Φώτη, όμως στην έκθεση του Παρατηρητή καταγράφηκε με κάθε λεπτομέρεια τα σπασμένα καθίσματα και η εκτόξευση τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η Πειθαρχική της ΕΠΟ ήταν αμείλικτη και γι' αυτό το λόγο τιμώρησε με μια από τις πιο βαριές τιμωρίες για τα δεδομένα της κατηγορίας τον Αιολικό, στερώντας του παράλληλα τη δυνατότητα να έχει έστω κάποια λιγοστά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων στο επερχόμενο εντός έδρας ματς. Το γεγονός αυτό εξάλλου, κάνει την ποινή της ομάδας της Μυτιλήνης ακόμα μεγαλύτερη, αφού αν προσθέσει κανείς στο συνολικό πρόστιμο και τα έξοδα της διαιτησίας (που δε καλυφθούν πλέον από τις εισπράξεις), τότε το πρόστιμο σχεδόν διπλασιάζεται.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ: "Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το αθλητικό σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ και επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές μίας (1) αγωνιστικής."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey