Κανονικά με κόσμο κόντρα στην Πεύκη

08/03/2013 - 21:40

aiolikos_simaies_d8m1Με σκεπτικισμό υποδέχθηκαν στον Αιολικό την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για χρηματικό πρόστιμο 1.000€ και ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, βάσει των όσων έγραψε στο Φύλλο Αγώνα με το Περιστέρι ο διαιτητής Στέλιος Φώτης από την Εύβοια.

Παράγοντας του Αιολικού ζήτησε ενημέρωση από την Ομοσπονδία αναφορικά με την ποινή, πέραν του εγγράφου με την απόφαση της Πειθαρχικής, που στάλθηκε με φαξ το πρωί.

Από την ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε ότι εφόσον έχουν εκδοθεί τα εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με την Πεύκη, θα πραγματοποιηθεί κανονικά με φιλάθλους στις κερκίδες. Έτσι, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, σχετικά με το ματς στο οποίο θα εκτίσει ο Αιολικός την ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Στην ομάδα της Μυτιλήνης είχε ξεκινήσει προπώληση εισιτηρίων εξάλλου τις τελευταίες ημέρες μέσω του τοπικού Συνδέσμου Φιλάθλων. Και παρά το γεγονός πως ο Αιολικός βρίσκεται πλέον εκτός στόχων, θα ήταν κρίμα να πάνε... στράφι οι συσπειρωτικές κινήσεις των οργανωμένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey