Το Σάββατο (16/3) κόντρα στον Ηλυσιακό

12/03/2013 - 14:37 Τελευταία τροποποίηση στις 12/03/2013 - 14:52

Mantzios_travmatias_Aiolikos_Pefki1Η διεξαγωγή της 20ης Αγωνιστικής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (16/3), λόγω της Καθαρής Δευτέρας.

Έτσι, ο Αιολικός θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τον Ηλυσιακό με ώρα έναρξης πλέον τις 16:00, αφού η μέρα έχει πάρει τα... πάνω της και πλησιάζει εξάλλου η αλλαγή στη θερινή ώρα.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν ήταν άγνωστη στις ομάδες, αφού η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει εξ' αρχής ότι η συγκεκριμένη αγωνιστική θα διεξαχθεί Σάββατο. Πρακτικά πάντως, αυτό δυσχεραίνει τις προσπάθειες του Αιολικού, αφού καλείται αύριο να αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Λέσβου κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας και τρεις μόλις ημέρες μετά σε ένα ακόμα επίσημο ματς πρωταθλήματος. Αν προσμετρηθεί μάλιστα και ο αγώνας με αντίπαλο την Πεύκη την περασμένη Κυριακή, τότε η ομάδα της Μυτιλήνης θα έχει δωσει τρία παιχνίδια σε μόλις μία εβδομάδα.

Και με το ελλιπές πλέον σύνολο που έχει στη διάθεσή του λόγω αποχωρήσεων αλλά και τραυματισμών ο Φώτης Κοκκινέλλης, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη η προσπάθεια να έχει τουλάχιστον 3-4 αξιόμαχους ποδοσφαιριστές στον πάγκο του.

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τραυματίες αποχώρησαν από το κυριακάτικο ματς οι Μάντζιος (φωτό) και Κροτσίδας, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Καλλιμαντζέρος.

Αναφορικά με την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, η οποία έχει επιβληθεί στην ομάδα του Αιολικού από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ακόμα δεν έχει έχει διευκρινιστεί επίσημα αν θα εκτιθεί στο ματς κόντρα στον Ηλυσιακό, αν και αυτό το σενάριο έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey