Κεκλεισμένων, Σάββατο και 13:00 με Ηλυσιακό!

14/03/2013 - 11:14 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2013 - 11:33

Tarlas_Kerkides1Με έγγραφό της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε τον Αιολικό, πως θα εκτίσει την ποινή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, που του επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για τα επεισόδια στο Περιστέρι, στην προσεχή αναμέτρηση της 20ης Αγωνιστικής κόντρα στον Ηλυσιακό.

Όπως ήταν γνωστό εξ' αρχής, όλα τα ματς του Περιφερειακού Πρωταθλήματος αυτής της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (16/3) λόγω της Καθαρής Δευτέρας. Ωστόσο, η Επιτροπή Πρωταθλήματος όρισε τη σέντρα του αγώνα στης Μυτιλήνη, τρεις ώρες νωρίτερα από τους υπόλοιπους του ομίλου (13:00), ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του Ζωγράφου.

Έτσι, το παιχνίδι του Αιολικού κόντρα στον Ηλυσιακό θα διεξαχθεί ντάλα μεσημέρι του Σαββάτου (16/3), χωρίς κόσμο. Πάντως, από την ΕΠΟ έγινε γνωστό, πως οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μια λίστα 20 ατόμων στη διοργανώτρια αρχή, η οποία θα τηρηθεί αυστηρά στην είσοδο από τον Παρατηρητή Αγώνα, δίνοντας έτσι σε κάποιους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ματς από τις κερκίδες του "Ταρλά".

Θυμίζουμε ότι εκτός της μίας αγωνιστικής κεκελισμένων των θυρών, έχει επιβληθεί στον Αιολικό και χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000€ για τα ίδια επεισόδια στο Γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι. Σύμφωνα μάλιστα με τις συνήθεις πρακτικές της Ομοσπονδίας, οι ποινές αυτές εισπράττονται πριν την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα αποσταλεί έγγραφο προς τον Αιολικό για τακτοποίηση αυτής της οφειλής. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος να μην οριστεί από την ΕΠΟ το παιχνίδι κόντρα στους Τράχωνες για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey