Παπαδόπουλος: "Φεύγω σαν φίλος..."

15/03/2013 - 15:10 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 15:45

Papadopoulos_Alexandros_Aiolikos_kypello1Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος αποκτήθηκε το Γενάρη από τον Αιολικό ως ένας ποδοσφαιριστής, που είχε καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στις εθνικές κατηγορίες και θα μπορούσε να ενισχύσει τις προσπάθειες των Μυτιληνιών για την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική.

Ωστόσο τα πολλά διοικητικά προβλήματα, σε συνδυασμό με έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε, δε βοήθησαν ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος.

Πλέον, μετά τις γνωστές εξελίξεις σε ότι αφορά τη σίτιση και τη στέγαση των μη ντόπιων παικτών που απέμειναν στο ρόστερ, είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τη Λέσβο και τον Αιολικό, στον οποίο έμεινε (σχεδόν) μέχρι τέλους για χάρη του προπονητή και των συμπαικτών του.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο "SL" ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, είχε μόνο καλά λόγια να πει: "Φεύγω σαν φίλος από τον Αιολικό. Μπορεί να έμεινα μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, αλλά προσπάθησα να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου σε κάθε ματς.

Papadopoulos_Alexandros_Aiolikos_Nea_IwniaΤο ότι τραυματίστηκα φορώντας αυτή τη βαριά φανέλα, αποδεικνύει πως δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν.Φεύγοντας από το νησί, θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τους ήρωες συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας Φώτη Κοκκινέλλη, τον Γενικό Αρχηγό Στέλιο Ματζουράνη και τον Παναγιώτη Ανδριώτη.

Επίσης δύο ανθρώπους που γνώρισα και με στήριξαν κατά τη διαμονή μου, τον Χρήστο Κοντέλλη, που με τάιζε καθημερινά και τον πρώην Γενικό Αρχηγό της ομάδας Σταύρο Βουργουτζή. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στους φιλάθλους του Αιολικού να έχουν υπομονή και να είναι σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα έρθουν καλύτερες μέρες. Είναι πολύ άδικο μια ομάδα με τέτοια ιστορία να βιώνει τόσο άσχημες καταστάσεις και υποβιβασμούς."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey