Ραντεβού με την ιστορία του!

17/05/2013 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2013 - 19:35

Aiolikos_GS_2013_Maios_EpimelhthrioΣε λίγη ώρα ξεκινά η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αιολικού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου και όχι στην κάτω αίθουσα εκδηλώσεων (όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί).

Βέβαια, πάνω ή κάτω μικρή σημασία έχει, μπορστά στα όσα πιθανότατα θα συζητηθούν στη διάρκεια της Συνέλευσης, με το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα. Εκτός του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, που είναι το απολύτως τυπικό κομμάτι της όλης διαδικασίας και θα δώσει το έναυσμα για τα όσα θα ακολουθήσουν, άπαντες θα περιμένουν να πληροφορηθούν πιθανές εξελίξεις που σημειώθηκαν μεταξύ της πρώτης και της επαναληπτικής συνέλευσης αναφορικά με τη συγχώνευση.

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα να ακούστηκαν διάφορες "αιρετικές" μέχρι πρότινος απόψεις, περί συνένωσης δυνάμεων με την ΑΕΛΚ, ωστόσο ΣΦΑΜ και ΣΦΑΑ έδωσαν τις απαντήσεις τους και αυτές είναι αρνητικές, αν δεν συμπεριλαμβάνεται το συνθετικό "Αιολικός" στην ονομασία της υπό συγχώνευσης ομάδας.

Στη Γενική Συνέλευση αναμένεται να παραβρεθεί περισσότερος κόσμος απ' ότι την περασμένη εβδομάδα και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να φανεί αν η ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα εκπροσωπηθεί επιτέλους με κάποιον παράγοντά της ή αν θα συνεχίσει να μεταφέρει τα "θέλω" της μέσω "αντιπροσώπων". Κάτι που ισχύει επίσης και για τον επιχειρηματία Παναγιώτη Τρύφωνα, το όνομα του οποίου "έπαιξε" πολύ την πρηγούμενη Πέμπτη και θα ήταν πολύ σημαντικό να δώσει το παρόν και να αναλύσει το σκεπτικό του στα μέλη της συνέλευσης, του ανώτερου οργάνου του συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey