Στη Μυτιλήνη ο Τρύφων, τρέχουν οι εξελίξεις

04/07/2013 - 13:14 Τελευταία τροποποίηση στις 04/07/2013 - 13:25

Tryfonas_GS_Aiolikos_2013Στη Λέσβο βρίσκεται από χθες ο Παναγιώτης Τρύφων, με αφορμή το "2ο Διεθνές Τουρνουά Ειρήνης και Φιλίας στο Αιγαίο", που διοργανώνεται το τετραήμερο 4-7 Ιουλίου από την οικογένεια του Μυτιληνιού επιχειρηματία.

Παράλληλα, είναι δεδομένο πως η έλευση του ισχυρού άνδρα της νέας εποχής στον Αιολικό, θα επισπεύσει την ολοκλήρωση κάποιων συμφωνιών, τις οποίες έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό ο άμεσος και ουσιαστικός συνεργάτη του, Σταύρος Γριπιώτης.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Αιολικού "έτρεξε" το μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας έρθει σε προφορικές συμφωνίες με αρκετούς παίκτες. Την ίδια στιγμή, ο προπονητής Θανάσης Δημητριάδης έχει επικεντρωθεί στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος της προετοιμασίας.

Με την άφιξη του Παναγιώτη Τρύφωνα στο νησί αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και κάποια λεπτά σημεία μερικών υποθέσεων, οι οποίες καθυστερούν την ολοκλήρωση συγκεκριμένων μεταγραφικών στόχων. Σε δήλωσή του πάντως στο "SL", ο Σταύρος Γριπιώτης επεσήμανε πως "ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και η ομάδα που χτίζεται, όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά θα είναι εν πολλοίς έτοιμη και για τη νέα σεζόν στη Football League 2". Αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος πόθος των διοικούντων.

Aiolikos_GS_Epanaliptiki_2013_GripiotisΣτα μεταγραφικά, ο Αιολικός φέρεται να έχει αποσπάσει το "ναι" τόσο του Τόλη Λαλά, όσο και του Ολύμπου Αγιάσου, ενώ πλήρης συμφωνία υπάρχει και με την πλευρά του Γιώργου Μαλακού, που αποτέλεσε πέρυσι τον στυλοβάτη της πρωταθλήτριας Αναγέννησης Γέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", θετική εξέλιξη είχε και η υπόθεση του Γιώργου Καπταγιάννη, ο οποίος απέρριψε πρόταση της Μυκόνου να αγωνιστεί από φέτος στη Γ' Εθνική. Η διοίκηση "δουλεύει" και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών, για τους οποίους απομένουν τα τυπικά πριν την ανακοίνωσή των μεταγραφών τους.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν και πέρυσι στην ομάδα, οι περισσότεροι έχουν συμφωνήσει και θα φορέσουν και φέτος τη φανέλα του Αιολικού. Εκκρεμότητα υπάρχει στο θέμα του Αλέξη Καδή, ενώ όπως όλα δείχνουν δε θα υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Χατζηκυριάκο, ο οποίος οδεύει προς τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Παράλληλα, γίνονται μεγάλες προσπάθειες από τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη, ώστε να κρατήσει στο ρόστερ και τον Νίκο Πετρουζέλλη, ενώ θέμα χρόνου είναι να επισημοποιηθούν οι συμφωνίες με δύο παίκτες που έχουν εμπειρία από εθνικές κατηγορίες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey