Έκλεισαν Σαμπάνης και Σεραφίγγος

08/07/2013 - 10:39 Τελευταία τροποποίηση στις 08/07/2013 - 20:37

Αρχίζει να... ταράζει τα νερά της Α' Κατηγορίας ο Αιολικός, που ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, που θα ενισχύσουν την επιθετική του γραμμή, στη μάχη για τον τίτλο και την επάνοδο στη Γ' Εθνική.

Τη φανέλα της ομάδας της Μυτιλήνης θα φορά ο Μάκης Σαμπάνης, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΛΚ και πέρυσι έπαιξε με την Κόρινθο στη Football League 2, σκοράροντας δύο τέρματα.

Ο 21χρονος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Αιολικού, ικανοποιημένος από το όραμα για συμμετοχή της ομάδας σε ανώτερη κατηγορία και θα αποτελέσει έτσι ένα από τα δυνατά όπλα του Θανάση Δημητριάδη στη γραμμή κρούσης.

Serafigkos_Anagennisi_Geras_panigyriko1Η ενίσχυση στην εμπροσθοφυλακή όμως δε σταμάτησε εκεί για τον Αιολικό, που ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Βαγγέλη Σεραφίγγου, έστω και με λίγους... μήνες καθυστέρηση. Ο έμπειρος φορ είχε βρεθεί και το Γενάρη στο στόχαστρο της ομάδας, όμως τελικά μεταπήδησε από τον Όλυμπο Αγιάσου στην Αναγέννηση Γέρας.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΛΚ και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής έχει σημαντικές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, διατηρώντας σταθερή επαφή με τα αντίπαλα τέρματα τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Δεδομένης μάλιστα και της προσθήκης του Τόλη Λαλά, για τον οποίο απομένει η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης, ο Αιολικός δείχνει πως αποκτά πληρότητα στην επιθετική του γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey