Απανωτά χτυπήματα με Μαλακό και Τσιγγενέ!

09/07/2013 - 10:49 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2013 - 11:22

Malakos_Tsiggenes_mixΤο μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται σε εξέλιξη στην Α' Κατηγορία και ο Αιολικός φαίνεται πως πήρε... φόρα, αφού οι ανακοινώσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση συγκεκριμένων διαπραγματεύσεων, είναι συνεχείς.

Μετά τους Σαμπάνη και Σεραφίγγο, το πρωί ήταν η σειρά της επισημοποίησης των συμφωνιών με τον Γιώργο Μαλακό και τον Άρη Τσιγγενέ, οι οποίοι είναι και τυπικά παίκτες του Αιολικού.

Για τον Μαλακό δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από το προηγούμενο πέρασμά του. Πρόκειται για 26χρονο μεσοεπιθετικό, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και ηγετικές ικανότητες, τις οποίες απέδειξε πέρυσι στην Αναγέννηση Γέρας, παίρνοντας σε πολλά ματς "από το χέρι" τους Γεραγώτες, οδηγώντας τους στον τίτλο του πρωταθλητή.

O Άρης Τσιγγενές είναι τερματοφύλακας, 29 ετών και ένας από τους πιο σταθερούς στο περσινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, μετρώντας γεμάτη χρονιά από συμμετοχές στον Αιγέα Πλωμαρίου. Η περίπτωσή του απασχόλησε έντονα τον Αιολικό για τη θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Θανάση Δημητριάδη να έχει σχηματίσει πολύ καλές εντυπώσεις και τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη να κάνει λόγο τόσο για τις ικανότητές, όσο και για το χαρακτήρα του. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αθηναϊκό και τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με την οικογένειά του στη Λέσβο, έχοντας μετατεθεί στο νησί από την Υπηρεσία του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey