Πάει σε εκλογές ο ΣΦΑΜ

09/07/2013 - 11:22

egkainia_sfam_2011_7Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την μεθεπόμενη Τετάρτη (17/7) ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, στα γραφεία του επί της οδού Ηλία Βενέζη, με ώρα έναρξης τις 20:00.

Σε αυτή θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναμφίβολα, η χρονιά που διανύει ο σύλλογος, με την επιστροφή του στο τοπικό μετά από 13 χρόνια, είναι άκρως μεταβατική τόσο για την ομάδα όσο και για τον Σύνδεσμο. Όλα όσα προηγήθηκαν το φετινό καλοκαίρι, με τη συζήτηση περί συγχωνεύσεων και την προσπάθεια ανάμιξης της ΠΑΕ ΑΕΛΚ τα διοικητικά της ομάδας της Μυτιλήνης, είναι γεγονός πως δημιούργησαν διαφωνίες και εντάσεις. Όμως, ο Αιολικός το μόνο που χρειάζεται για να επανέλθει άμεσα στη Γ' Εθνική, είναι συσπείρωση σε όλους τους τομείς.

Αναλυτικά: "Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, ανακοινώνει στα μέλη του, πως την Τετάρτη 17/07/2013 και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Τακτική Γενική Συνέλευση, με θέματα 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2. Εκλογή ΝΕΟΥ Διοικητικού Συμβουλίου.

Με εκτίμηση,
Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey