Επισήμως Λαλάς, παραμένει ο Γκιάτα!

10/07/2013 - 13:40 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2013 - 13:48

Lalas_Gkiata_mixΣτον Αιολικό ταράζουν καθημερινά τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι της Α' Κατηγορίας, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ της φετινής χρονιάς, κλείνοντας μάλιστα συμφωνίες με ορίζοντα διετίας, αφού στο πίσω μέρος του μυαλού όλων, βρίσκεται η νέα Γ' Εθνική.

Δια στόματος Σταύρου Γριπιώτη, ανακοινώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη η απόκτηση του Τόλη Λαλά από τον Όλυμπο Αγιάσου, του πρώτου σκόρερ της Α' Κατηγορίας Λέσβου επί δύο συνεχόμενα χρόνια, ο οποίος έχει "ματώσει" τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά 55 φορές στα δύο τελευταία πρωταθλήματα, ενώ αν προστεθούν σε αυτές και όσα τέρματα πέτυχε στο Κύπελλο της ΕΠΣΛ, ο μέσος όρος του εκτοξεύεται πάνω από ένα γκολ ανά ματς.

Μιλώντας στο "SL", ο Πρόεδρος του Αιολικού γνωστοποίησε πριν από λίγο τη συμφωνία τόσο με τον παίκτη, όσο και με την πρώην ομάδα του: "Είναι πλέον οριστικό. Ο Λαλάς θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αιολικού. Συμφωνήσαμε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με την ομαδα της Αγιάσου. Η επιθυμία του παίκτη ήταν τέτοια άλλωστε, που δεν μπορούσε κανείς να του αρνηθεί να αλλάξει παραστάσεις με τη μεταγραφή στον Αιολικό. Ο Τόλης είχε εκφραστεί ανοικτά και εν τέλει είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που όλα κύλησαν θετικά και πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας θα αγωνιζεται πλέον για την ομάδα μας".

Ωστόσο, οι προσθήκες στον Αιολικό δε σταματούν εκεί, αφού πλήρης συμφωνία επήλθε και με τον Αντώνη Γκιάτα, που φόρεσε και πέρυσι σε κάποια λιγοστά ματς (λόγω  στρατιωτικών υποχρεώσεων) τη φανέλα της ομάδας, Στη συνάντηση που πραγματοποίησε η διοίκηση με τον παίκτη, έγινε σαφές πως τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο προπονητής βασίζονται στη μαχητικότητα του αριστεροπόδαρου μπακ - χαφ, κάτι που έπεισε τον παίκτη για το ρόλο του στην ομάδα.

Θυμίζουμε ότι εκτός των Λαλά και Γκιάτα, ο Αιολικός έχει αποκτήσει ήδη τους Σαμπάνη, Σεραφίγγο, Μαλακό, Τσιγγενέ, με τους διοικούντες το σύλλογο της Μυτιλήνης να ανακοινώνουν διαδοχικά τις κλεισμένες τους μεταγραφές, αποδεικνύοντας πως ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς υλοποιείται δίχως καμία καθυστέρηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey