Μεγάλη κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας!

31/07/2013 - 15:25 Τελευταία τροποποίηση στις 31/07/2013 - 15:38

Eisitirio_Diarkeias_Aiolikos_2013-14_frΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 και της αποδοχής που αυτά τυγχάνουν μέχρι στιγμής από τους φιλάθλους του νησιού.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος πως μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών και της δημιουργίας μιας ομάδας υψηλών δυνατοτήτων, ο φίλαθλος κόσμος του νησιού ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της διοίκησης για την ενίσχυση με την αγορά καρτών διαρκείας, έχοντας πουληθεί μέσα σε μία εβδομάδα 180 συνολικά, γεγονός που κάνει το στόχο των 400 που είχε τεθεί εξαρχής να φαντάζει εφικτός και υλοποιήσιμος. Σημειώνεται ότι η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 50€.

Eisitirio_Diarkeias_Aiolikos_2013-14_bΑναλυτικά: "Η διοίκηση της Α.Ε.Π.Σ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ολοκλήρωσε τις προηγούμενες ημέρες την δημιουργία του νέου Αιολικού που απαρτίζεται από παίκτες υψηλών δυνατοτήτων με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες κάνοντας την οικονομική υπέρβαση που απαιτείται και ζητάει την υποστήριξη των Λέσβιων φιλάθλων όσον αφορά την προμήθεια καρτών διαρκείας του Συλλόγου μας.

Μάλιστα, μέσα σε μία εβδομάδα κυκλοφορίας 180 κάρτες έχουν ήδη απορροφηθεί και πουληθεί από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέτοντας τον στόχο των 400 διαρκείας εφικτό και υλοποιήσιμο .

Με τιμή,
το Δ.Σ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey