Συμβολική μεταγραφή Τρύφων

01/08/2013 - 13:57 Τελευταία τροποποίηση στις 01/08/2013 - 14:45

Stelios_Tryfwn_AiolikosΤο ρόστερ του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ολοκληρώθηκε με μια συμβολική κίνηση στο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Η διοίκηση των Μυτιληνιών ανακοίνωσε την προσθήκη του Στέλιου Τρύφωνα, γιου του επιχειρηματία Παναγιώτη Τρύφωνα που συνεισφέρει ενεργά στον προϋπολογισμό των εξόδων και της φετινής σεζόν.

Το δελτίο του Στέλιου Τρύφωνα άνηκε στον Παλλεσβιακό. Μεγαλωμένος όμως μέσα σε μια οικογένεια, για την οποία ο Αιολικός κατέχει σημαντικό συναισθηματικό μερίδιο, όπως και κάθε τι Μυτιληνιό άλλωστε, που εκπροσωπεί επάξια το νησί έξω από τα στενά τοπικά όρια, εξέφρασε την επιθυμία να αποτελέσει κομμάτι της ιστορικής ομάδας του νησιού.

Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο μάλιστα είναι αδιαμφισβήτητο και το ξεδίπλωσε με μεγάλη επιτυχία προ ημερών, στο 2ο τουρνουά "Ειρήνη και Φιλία στο Αιγαίο", που διοργάνωσε η οικογένεια Τρύφων στη Νεάπολη, αγωνιζόμενος με την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών.

Ο Θανάσης Δημητριάδης θα έχει έτσι έναν ακόμα ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις, για όσο διάστημα ο Στέλιος παραμείνει στη Λέσβο, ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, να φορέσει και τη φανέλα του Αιολικού σε κάποιο επίσημο αγώνα, αποδεικνύοντας πως η απόκτησή του δε θα μείνει απαραίτητα στο συμβολισμό της μεταγραφής, αλλά θα κάνει παράλληλα πράξη την επιθυμία του νεαρού αθλητή, ο οποίος αποτελεί εξάλλου και ένθερμο υποστηρικτή της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey