Πρώτα φιλικά με ΑΕΛΚ Κ20 και Όλυμπο

02/08/2013 - 20:11 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2013 - 20:37

aiolikos_proo_filiko_tarlas_fasi1slΈχοντας συμπληρώσει δύο εβδομάδες προπονήσεων, ο Αιολικός θα δώσει τα πρώτα του φιλικά στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας, απέναντι στην ΑΕΛΚ Κ20 και τον Όλυμπο Αγιάσου.

Την Κυριακή (4/8, 18:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, οι παίκτες του Αιολικού θα έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν", πιάνοντας μπάλα σε συνθήκες αγώνα, με αντίπαλο τη σκληροτράχηλη νεανική ομάδα του Δημήτρη Γαβαλά. Αναμφίβολα, ένα παιχνίδι που... σπάει τον πάγο μεταξύ των ΑΕΛΚ και Αιολικού, οι διοικήσεις των οποίων τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν καταφέρει να βρουν σημείο επαφής και να προγραμματίσουν μια φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ο Θανάσης Δημητριάδης θα έχει επίσης την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο, την μεθεπόμενη Κυριακή (11/8, 18:00), στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τόλη Λαλά, πρώτου σκόρερ της Α' Κατηγορίας επί δύο συνεχόμενες χρονιές, από τους "πράσινους" στην ομάδα της Μυτιλήνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey