Τέλος ο "Δάσκαλος"

06/08/2013 - 00:17 Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2013 - 20:30

Dimitriadis_odigies_Aiolikos_AELK_K20_2-3Η σαφέστατα προβληματική εικόνα που παρουσίασε σαν συμπεριφορά κυρίως ομάδας ο Αιολικός στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του, με αποκορύφωμα την... οικειοθελή αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Μιχαλάκη στο 56΄ της αναμέτρησης με την Κ20 της ΑΕΛΚ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως , δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση της ομάδας, που στο έκτακτο συμβούλιό της που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα αποφάσισε την απομάκρυνση του προπονητή Θανάση Δημητριάδη.

Ο "Δάσκαλος" λοιπόν "πλήρωσε" το γεγονός πως παρουσίασε στο γήπεδο μία ομάδα με υπερβολικό εκνευρισμό αλλά και τη γενική διαπίστωση πως δεν κέρδισε στο διάστημα που προηγήθηκε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του. 

Έτσι στην επιστροφή του στον αγαπημένο του Αιολικό, αποχώρησε άδοξα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με μία κίνηση της διοίκησης να προστατέψει την επένδυση της προσπάθειας για ανέλιξη της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Εν αναμονή και της επίσημης ανακοίνωσης του Αιολικού, ο Δημητριάδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Μυτιλήνης, με το Γιώργο Κομνηνό να αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το αν θα αποτελέσει μόνιμη επιλογή ή μεταβατική.

Σε κάθε περίπτωση ο Αιολικός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιλέγει να αλλάξει πρόωρα προπονητή (σ.σ. Κοκκινέλλης, Πιττός, Δημητριάδης) με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του για την απαιτητκή χρονιά που ξεκινά.

Φυσικά στη διοίκηση αναγνωρίζουν πως ο προπονητής είχε μεγάλη ευθύνη για το κακό κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά δεν θεωρεί άμοιρους ευθυνών και τους ίδιους από τους οποίους απαιτεί σεβασμό στη ιστορία του συλλόγου και περιμένει πια από αυτούς να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey