Φιλικό... κρυφτό με την μπάλα!

18/08/2013 - 23:34 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2013 - 23:47

Aiolikos_AELK_K20_2-3_3Εντυπωσιακός ο Αιολικός, στο τρίτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του, επικράτησε της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής με σκορ 9-0, πιάνοντας -ειδικά στο α' ημίχρονο- εξαιρετική απόδοση.

Ο Γιώργος Κομνηνός παρέταξε την ομάδα της Μυτιλήνης με τους βασικούς, οι οποίοι έκαναν... πράγματα και θαύματα στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας το ημίχρονο με το ευρύ 6-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη, με τον Αιολικό να είναι κυρίαρχος, κάνοντας συνολικά ένα αρκετά καλό 90λεπτο πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο Κύπελλο Λέσβου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι η Προοδευτική αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις αφού απουσίασαν βασικά στελέχη της ομάδας του Θοδωρή Γιακαλή, που δεν επέτρεψαν στον τεχνικό του συλλόγου της Σκάλας να πάρει το μάξιμουμ από την ομάδα του.

Τα γκολ για τον Αιολικό σημείωσαν από δύο οι Μιχαλάκης και Λαλάς, ενώ στον πίνακα έγραψαν επίσης το όνομά τους και οι Μαλακός, Σαμπάνης, Σαμιακός, Διονυσάτος και Βουργουτζής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey