Ξεκινά η Σχολή Ποδοσφαίρου

10/09/2013 - 12:57

Vourgoutzis_Mixalis_Agiasmos_AiolikouΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού αναφορικά με την έναρξη της Σχολής Ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, που ξεκινά τις προπονήσεις της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Olympico και στο Γήπεδο απέναντι από τα Δικαστήρια.

Αναλυτικά: "Η μεγαλύτερη αθλητική κυψέλη του νησιού, ο Αιολικός Μυτιλήνης επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο με τη δημιουργία μιας σύγχρονης Ακαδημίας ποδοσφαίρου για παιδιά από 5 έως 15 ετών, με τμήματα προπαιδικού – τζούνιορ και προ τζούνιορ.

Στόχος της Ακαδημίας είναι η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, η σωστή αθλητική και κοινωνική εκπαίδευση των παιδιών, η ανάπτυξη αθλητικών δεξιοτήτων, η ευγενής άμιλλα και όλα τα στοιχεία που διέπουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Η πρότυπη Ακαδημία της ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μίνι ποδοσφαίρου "Olympico" στη Νεάπολη Μυτιλήνης καθώς και στο Δημοτικό Γήπεδο παραπλεύρως του πρώην Υπουργείου Αιγαίου, απέναντι από τα Δικαστήρια, στην περιοχή Κιόσκι.

Υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου είναι οι κ.κ Μάκης Γιακουμής και Γιώργος Μπαράκης, τους οποίους πλαισιώνουν οι προπονητές Γιώργος Πολύζος και Παναγιώτης Ανδρόνικος. Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές που έχουν ήδη ξεκινήσει στην αγωνιστική περίοδο 2013-2014, δίνονται στα τηλέφωνα 6994949491 (Μάκης Γιακουμής) και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Olympico".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey