Ευχαριστίες, Olive Press, Σαμπάνης, πόλο και... π. Στρ. Γιουσμάς

12/10/2013 - 11:59 Τελευταία τροποποίηση στις 12/10/2013 - 14:55

Lalas_Aiolikos_OlivePressΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, ευχαριστώντας τους φιλάθλους που προμηθεύτηκαν και τη φετινή χρονιά εισιτήριο διαρκείας. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο μεγάλο χορηγό, το ξενοδοχείο "Olive Press" στο Μόλυβο, που έντυσε με το λογότυπο του τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του νεαρού αμυντικού Γιώργου Σαμπάνη, αδερφού του Μάκη.

Στη νέα εποχή, ο Αιολικός επεκτείνεται πλην του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, στο πόλο, λειτουργώντας ακαδημίες. Την ευθύνη των μπασκετικών τμημάτων ανάπτυξης θα έχει μάλι ο πάτερ Ευστράτιος Γιουσμάς, ενώ στις αντίστοιχες της υδατοσφαίρισης ο Μπάμπης Βερβέρης.

Αναλυτικά: "Το Δ.Σ. του ΑΕΠΣ Αιολικος ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την υποστήριξη τους στους εντός και εκτός έδρας αγώνες και την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Επίσης, το ξενοδοχείο Μολύβου OLIVE PRESS για τη διαφήμισή του στις νέες εμφανίσεις της ομάδας ως μεγάλου χορηγού. Ανακοινώνουμε ακόμη ότι ποδοσφαιριστής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ είναι από σήμερα και ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ήδη εκτός από την ακαδημία ποδοσφαίρου που λειτουργεί με μεγάλη συμμετοχή στις εγκαταστάσεις του OLYMPICO Νεάπολης, ανακοινώνεται επίσης η δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ, μέσω του ΣΦΑΜ, με υπεύθυνο τον Πάτερ Ευστράτιο Γιουσμά και υπεύθυνο εγγραφών τον Κώστα Παπτσά (τηλ: 6948516894), αλλά και τμήμα γυναικείας υδατοσφαίρισης και ακαδημία με προπονητή τον Μπάμπη Βερβέρη (τηλ: 6947681890).

Το Διοικητικό Συμβούλιο"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey